Perşembe, Aralık 25, 2008

Dudulluspor alt yapıda fırtına gibi

Dudulluspor B Genç Takımı, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Tarihinde geçen sezon altyapı olarak, iki takımı ile Ümraniye'yi temsil eden Dudulluspor, bu sezon çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Bu sezon maddi imkansızlıklar nedeniyle, A Takım olarak Süper Amatör Lig'de başarılı olamayan Yeşil-Beyazlılar'da B Genç (15-16 yaş) ve U-14 ekipleri gruplarında şampiyon oldu. A Genç ve U-15 takımları da gruplarında favori gösteriliyor. Kısıtlı imkanlarla çalışan, geçen yıl olduğu gibi, bu sezon da Ümraniye'yi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmek, alt yapıdaki tüm takımların hedefi.

Ancak yeterli destek olmaması Dudulluspor yönetimini üzüyor. Kulüp yöneticileri, geçen yıl olduğu gibi, bu sezonda şu ana dek Dudulu esnafı dışında hak ettikleri desteğin kendilerine verilmediğinden dolayı üzgün olduklarını ifade ediyo. Yöneticiler Dudulluspor’un başarısının, Ümraniye’nin başarısı anlamına geldiğini, bunun için yerel yöneticilerin desteğini beklediklerini sözlerine eklediler.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kendınıiı kandırmayın baskan dudullusporu düsürenler utansın

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...