Pazar, Kasım 30, 2008

Tekirdağ, evinde Veliköy'e boyun eğdi


TEKİRDAĞSPOR: O VELİKÖYSPOR: 1

HABER: TARIK TOKTAY
FOTO: FERDİ GÜLER
Tekirdağ Süper Amatör Küme'de bu sezon evinde oynamış olduğu tüm maçları kazanan Tekirdağspor'un bu serisi Veliköyspor karşısında sona erdi. Turuncu-Siyahlılar zorlu deplasmanda Tekirdağspor'u yenerek büyük avantaj elde ederken Tekirdağspor ise Çorlu Sanayispor’unda puan kaybettiği haftada çok önemli bir fırsattan yararlanamamış oldu.

Maça beklenenin aksine her iki takım da tutuk başladı. Anlaşılan her iki takımın antrenörleri de öncelikle maçı kaybetmemek için sahaya çıkmışlardı. Bunun neticesinde ilk yarıda her iki takım adına da kayda değer pozisyonlar yaşanmadı ve devre başladığı gibi 0–0 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Veliköyspor oldu. İkinci yarının başlamasından 5 dakika sonra golü bulan Turuncu-Siyahlılar bu dakikadan sonra oyunu rolanti de götürmeye başladı ve bu amaçlarında başarılı oldular. Veliköy, çok zorlu bir deplasmandan 3 puan ile dönerek Tekirdağspor ile arasındaki puan farkını kapatmış oldu. Tekirdağspor da maçı kazanamayarak kendisine desteğe gelen taraftarlarını üzmüş oldu. Ayrıca Sarı-Siyahlılar'la lider Çerkezköy Belediyespor arasındaki puan farkı 4’e çıktı.
Tekirdağspor: Erhan** Mert* Burhan* Gürkan* Ahmet* Mustafa** Kemal* Ali* Burak** Ayvaz?(Serkan*) Eyüp*
Veliköyspor: Semih*** Erhan** Uğur** İbrahim*** Celal** Musa** Murat** Özgür** Gürsel**** Ferdi** Selami Tunç**

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...