Pazar, Haziran 05, 2016

Zekeriyaköyspor'da yaprak dökümü


İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Zekeriyaköyspor Teknik Direktörü Ali Kurt, kulüp yönetiminin ilgisizliğinin kendisini yıprattığını belirterek sezon bitiminde Sarıyer ekibinden ayrılacağını açıkladı. 

Sarıyer ilçesinin sevilen simalarından olan tecrübeli Teknik Direktör Ali Kurt, üç sezon önce göreve başladığı Kırmızı Yeşilli ekipteki ilk sezonunda U19 takımını namağlup şampiyon yapma başarısı gösterdi. Kulübün en alt kategorisinden A takıma kadar tüm kategorilerle birebir ilgilenen Ali Kurt, şampiyon olan U19 takımından hiçbir oyuncunun kalmadığını, nedeninin de yöneticilerin ilgisizliği olduğunu söyledi. 

Maddiyat kendisi için önemli olmadığını vurgulayan Ali Kurt, "Özellikle bu sezon yöneticilerin ilgisizliği, manevi anlamda beni çok yıprattı. Yöneticiler, takım oyuncularını tanımıyor. İlgi göstermedikleri için oyuncular da haliyle onları tanımıyor. Çocuklarımız bir arma uğruna savaşıyorlar ama ilgisizlik had safhada. Allah'a ısmarladık dememiz için son iki maçımız kaldı. Biz görevimizi yaptık. Sıfır maliyetle, üstelik kendi biriktirdiğimiz harçlıklarımızla tuttuğumuz minibüslerle seneye buluşur muyuz, derseniz. Bu ilgisizlik karşısında olmayacak duaya amin demeye benzer" açıklamasında bulundu. 

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...