Çarşamba, Haziran 29, 2016

Valide Tayfunspor'da tüm takımlar Gökçen'e emanet


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Valide Tayfunspor'da genel koordinatörlük görevine Hüsamettin Gökçen getirildi. Tecrübeli teknik adam, Başkan Mustafa Gürlü ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törenle imzayı attı.

Valide Tayfunspor Kulübü Başkanı Mustafa Gürlü yaptığı açıklamada "Kulübümüzün gelecek yıllarda gerek futbol okulu gerekse alt yapıdaki gelişimiyle ilgili yapılanmaya duyduğu ihtiyaç neticesinde yapılan toplantılar ve bire bir istişareler sonucu gelinen noktada, geçmişte kendisiyle birlikte yaptığımız çalışmalardan ve deneyim anlamında güvendiğimiz bir futbol adamının beklentilerimize cevap vermesini düşünerek yönetim kurulu kararıyla Valide Tayfunspor Kulübümüzün  koordinatörlük görevine daha önce de birlikte çalıştığımız, gerek futbol bilgisi gerekse futbol adamı kimliğine güvendiğimiz Hüsanettin Gökçen hocamızı getirmiş bulunuyoruz. Hocamıza yeni görevinde başarılar diler, kulübümüzün bugünü ve geleceği adına hayırlı olmasını temenni ederiz" dedi.

Futbola Valide Tayfunspor'da başladıktan sonra Üsküdar Anadoluspor, Gedikpaşaspor, Boluspor ve Beşiktaş'ta forma giyen ve Lacivert-Beyazlıların gururu olan Gökçen daha 2007-2014 yıllar arasında 7 sezon Tayfunspor'da teknik direktörlük yaptı.

HABER: EFKAN BUCAK






Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...