Pazartesi, Haziran 27, 2016

Hayati Karatepe: Savaştık ama olmadı

 

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden Bahçelievler İdman Yurdu'nu bu sezon çalıştıran Hayati Karatepe, takımından ayrılırken, sezonun da değerlendirmesini yaptı. 

Maddi imkansızlıklar içerisinde sezona başladıklarını ancak buna karşın grubun favorilerinden olduklarını belirten Hayati Karatepe, "Sezona iyi başladık. Özellikle deplasmanda ciddi rakiplerimize karşı çok iyi mücadele ederek önemli puanlar aldık. Ancak sezonun kalan bölümlerinde kadro derinliğimizin yetersizliğinden dolayı elimizde olan avantajı kaybettik. Son haftaya kadar gruptan çıkmak için şansımız vardı. Savaştık ancak bazen olmayınca olmuyor" dedi. 

Sezon bitimiyle birlikte Bahçelievler ekibinden ayrıldığını ifade eden Karatepe, "Futbolcularımızı alınlarından öpüyorum. Yönetimimize de teşekkür ediyorum. Zorlu mücadeleler sonunda grubumuzdan bir üst lige terfi eden takımları da tebrik ediyorum" diye konuştu. 

Hayati Karatepe, konuşmasının devamında, yeni sezonda hedefleri olan bir takımda çalışmak istediğini, gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi. 

HABER: ERDEM SAĞOLAN 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...