Pazar, Haziran 26, 2016

Soğuksuspor iftarda buluştu


Soğuksuspor tesislerinde gerçekleşen iftar programına futbolcuların yoğun bir katılım göstermesi dikkatlerden kaçmadı. İftar Yemeği oldukça neşeli bir ortamda geçerken liglerin bitiminden sonra ilk kez bu kadar yoğun bir grup halinde bir araya gelme şansı yakalayan futbolcuların hasret giderdikleri gözlemlendi. İftar programının ardından tesislerde toplantı salonunda futbolcular ile bir toplantı yapan Yeşil-Beyazlı ekibin yönetimi adına Kulüp Başkanı ve Mahalle Muhtarı Muammmer Aydınoğlu bir teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Aydınoğlu katılımın yüksel olmasının futbolcularının kulüplerine olan saygı ve sempatilerinin bir göstergesi konumunda olduğunu söylerken, "Bugün sadece bir iftar programı ile futbolcularımı ile aynı ortamda bulunmayı hedefleyip, mübarek Ramazan Ayının bir gereği olan iftar programımızı gerçekleştirmiş olduk. Önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren iç transfer görüşmeleri ile yeni sezona ait çalışmalarımızı başlatıyoruz. Dış transferde Yeni Antrenörümüz Kadir Gemici'nin sunacağı liste doğrultusunda çalışmalarda bulunacağız. Soğuksuspor camiasının gurur duyacağı bir takım olma düşüncesindeyiz" diye konuştu.


Aydınoğlu: Başarımızı sürdürmek istiyoruz

Soğuksuspor Kulübü Başkanı Muammer Aydınoğlu son 3 sezon kulüp olarak yakaladıkları başarılar daha da ileri seviyelere taşıma düşüncesinde olduklarının altını çizerken, "Beykoz İlçesinde örnek olarak gösterilecek bir kulüp olmak istiyoruz. Bunun içinde kurumsallaşmak gerektiğini biliyoruz. Çok iyi bir yönetim kurulumuz var ve her bir arkadaşım görev ve sorumluluklarının fazlası ile farkındalar. Son üç sezonda 2 iki üst lig atladık. Bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz. kulüp olarak maddi-manevi her türlü zorluğun üstesinden gelecek bir durumdayız. Benim bir hedefim daha var ki kulübümüzü İstanbul Amatör Liglerinde fazlası ile tanınır hale getirmek, tüm spor kulüpleri ile kalıcı dostluklar kurabilmek. Bu sebeple yeni sezon için gerçekleşecek kura çekiminin ardından aynı grupta mücadele edeceğimiz Kulüplerin temsilcileri ile düzenleyeceğimiz bir yemekte buluşmak istiyoruz. Bunun diğer takımlar için de olumlu bir örnek olacağı kanaatini taşımaktayım" şeklinde konuştu.

ERHA-BEYKOZ 

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.