Perşembe, Haziran 30, 2016

Mehmet Yeşil Yeşil Serik Belediyespor'da


Serik Belediyesi, 2007 ve 2008 yılları Kırkpınar Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil’i transfer etti

2015 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi adına mücadele veren Yeşil Yeşil, bu yıl Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın teklifi üzerine Serik Belediyesi güreşçisi olmaya karar vererek, imzayı attı.

Serik Belediyesi güreşçisi olarak 2014 Yılında Serik Başpehlivanı olduğunu hatırlatan Yeşil Yeşil, “Allah’ın izniyle aynı başarıyı bundan sonrada göstererek Seriklilerin gönlüne taht kurmayı istiyorum” dedi.

Yapılan transferden duyduğu memnuniyeti dile getiren Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, “İlçemiz adına başarılı olmak hepimizin görevi. En başta belediye başkanı olarak benim görevim. Futbol ile başlayan başarı, hentbol ile devam etti. İnşallah güreşle ve diğer spor dallarıyla devam edecek. Amacımız Serik’in daha iyi yerlere gelmesi. Sadece alt yapı olarak değil aynı zamanda sosyal çalışmalarla da Serik’imizin marka değerine katkı sağlamak istiyoruz. Biz Mehmet Yeşil Yeşil kardeşimizi takip ediyorduk. Hem güreşteki başarısı hem de kişiliği ve karakteri bakımından saygı duyduğumuz bir sporcu. Kendisi 1 yıldır Ankara Büyükşehir Belediyesi adına güreşiyordu ve Serik Belediyesi adına güreşmesi hususunda teklifimiz olmuştu ve kendisi de kabul etti. Bugünde resmen kendisini belediyemiz güreşçisi yapacak imzayı attı” diye konuştu.

Kaynak: www.karar.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.