Pazartesi, Haziran 27, 2016

Kültürbirliğispor'da 18 yıllık gelenek


1970'de kurulan ve Gaziosmanpaşa'nın en eski kulüplerinden biri olan Kültürbirliğispor kulübü 47 yıldır unutulmayan bir dostluğa imza atıyor. 
'Eski dostlar' adı altında kurulan grup, İsmet Yılmaz’ın organizasyonunda her sene ramazan ayında bir gün toplanarak geleneklerini sürdürüyor. 

Başkan İsmet Yılmaz, bir çok spor kulübü ve derneğe örnek olacak etkinliği hayata geçirerek dostlukları yıllara dayanan arkadaşlarını bu önemli organizasyonda bir araya getiriyor. 

Bu sene 18.'si düzenlenen geleneksel iftar etkinliğine Kültürbirliği Spor Kulübü'nün yöneticileri ve eski futbolcularından oluşan 20 kişilik arkadaş topluluğu katıldı. 

Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Huşu içerisinde yenilen yemeğin ardından iftara katılan eski dostlar, yıllar öncesine dönüp eski günlere ilişkin anıları aktarıp, geçmişe yolculuk yaptılar. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda organizasyonu yapan başkan İsmet Yılmaz katılanlara bir teşekkür etti. Ayrıca Yılmaz'a dostlarından biri ödül verdi.

Katılımcılar daha sonra ise hep birlikte söyledikleri 'Eski dostlar' şarkısı ile mutlu bir akşam yaşadılar. Kültürbirliğisporlu eski dostlar grubu bir yıl sonraya tekrar buluşma sözü vererek çekilen fotoğraflar ile geceyi ölümsüzleştirdi.

HABER: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.