Salı, Haziran 28, 2016

Kağıthanespor'dan Yılın Bombası

Kağıthanespor'da transfer bombalarının ardı arkası kesilmiyor.Son olarak Galataspor ve Karacaköy Belediyespor'da sezonu tamamlayan Mertcan Erkan da Kağıthanespor'la anlaştı.

Mesut Saka,Hüseyin Güreşken ve Erkan Barlak gibi tecrübeli kaptanları, kadrosuna katarak gövde gösterisi yapan Sarı-Yeşilliler,İstanbul piyasasının, en yetenekli gençlerinden olan sol kanat oyuncusu Mertcan Erkanı da, kadrosuna katarak transfer şovuna devam etti.

Yaptığı flaş transferlerle, tabir-i caizse adeta uzay takıma dönen Kağıthane, 1. amatörde misafir olduğunu fazlasıyla gösteriyor.

Süper Amatör play off oyuncusu olan Mertcan Erkan, Kağıthanespor ile 1.amatör kümede şampiyonluk mücadelesi verecek.

Kağıthanespor yeni yönetimin başarısı, yapılan transferlerle daha şimdiden taktire şayan.

Flaş transfer Mertcan sol kanat oyuncusu olmasına rağmen, geçtiğimiz sezon 8 gol 15 asist ile Galataspor'un 23 golüne direk olarak katkıda bulundu.
 Mertcan Erkan transferinden sonra ilk kez Yerel Futbol'a konuştu.Yıldız oyuncu yaptığı                     açıklamada;'Hedefleri büyük olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum.benimde hedefim inşallah uzun yıllar Kağıthanespor'a hizmet etmek.her iki taraf içinde hayırlısı olsun.' dedi.

                                                      HABER:CANER KIZILER



                                                     












Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...