Pazartesi, Haziran 27, 2016

Vahap Deniz BAL'a devam dedi


Geçtiğimiz sezona Kuştepespor ile başlayan ve daha sonra devre arası transfer döneminde Araklı Karaderespora transfer olan başarılı oyuncu Vahap Deniz Sultangazispor ile anlaşarak adeta yuvaya dönüş yaptı.

Başka bir Sultangazi ekibi Zara Ekinlispor ile futbol hayatına başlayan Vahap Deniz, bu sezon Araklı Karaderespor ile adeta 3.Lig kapısından döndü. Özellikle Trabzon Kanuni ile oynanan ve 3-2 kazanılan mücadelede attığı muhteşem gol ile takımına hem galibiyeti hem de bir bakıma şampiyonluğu getiren oyuncular arasına adını yazdıran Vahap Deniz, bu golle taraftarların gönlünde de taht kurmuştu.

Futbol hayatına Zara Ekinlispor'da başladıktan sonra 6 sezon bu ekipte forma giyen Vahap Deniz, ardından Çaykara, Trabzon Gençlerbirliği, Yomraspor ve Karaderespor formalarını terlettikten sonra tekrar Zara Ekinlispora dönüş yaptı. Zara Ekinlisporda geçen başarılı sezonun ardından Kuştepespora transfer olan başarılı oyuncu, Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğu hedefleyen Araklı Karaderespora transfer olmuştu. Özellikle hırslı yapısı, sürati ve yüksek teknik kapasitesi ile göz dolduran başarılı sol kanat oyuncusu, bu sezon hem Araklı Karadere ile kendisinin hemde penaltı atışları ile 3.lig kapısından dönen Sultangazisporun başarısı için ter dökecek.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...