Pazar, Haziran 26, 2016

Rıdvan Aslantepeli Paşabahçespor'da


Bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig'de güçlü bir kadro oluşturma düşüncesindeki Paşabahçespor, transfer harekatı devam ediyor. Yeşil-Kırmızılı ekip en son olarak Alemdağspor'dan yetenekli bir isim olan stoper Rıdvan Aslantepeli ile anlaşma sağladı. 

Geçen sezon takımının tüm maçlarında forma giyen ve pek çok takımın transfer listesinde yer alan başarılı savunma elemanı Paşabahçespor ile transfer görüşmeleri için oturduğu masadan mutlu ayrıldı. Paşabahçespor gibi köklü bir kulübe gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Rıdvan Aslantepeli bu transferin her iki taraf içinde hayırlı-uğurlu olması temennisinde bulundu.

Atilla: Savunma hattımızı güvence altına aldık
Paşabahçespor Genel Kaptanı Onur Atilla yaptığı açıklamada, " Kadromuzu önümüzdeki sezon için şekillendirme çalışmalarımız devam etmekte. Bugün de başarılı bir futbolculuk kariyeri olan yetenekli bir bir isim olan Rıdvan Aslantepeli kardeşimizi kulübümüz kadrosuna dahil ettik, savunma hattımızı güvence altına aldık, hayırlısı olsun. Listemizdeki isimler ile görüşmelerimiz devam etmekte. Taraftarlarımıza başarı vaat eden bir kadro oluşturma gayretindeyiz." diye konuştu.


ERHA-BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.