Pazar, Haziran 05, 2016

Pınarspor'dan tarihi başarı


İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta sezona iddialı giren Pınarspor, arzuladığı başarıya nihayet ulaştı. Sarıyer temsilcisi, Beyoğluspor'u deplasmanda 9-1 yenerek şampiyonluğu garantilerken, tarihinde ilk kez 1. Amatör Lig'e yükselme başarısı gösterdi. 

Beyoğlu Sahası'nda oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Sarıyer temsilcisi, cezası biten Engin Yüksek'in 4, Emre Benli ve Uğur'un 2, Bayram'ın da bir golüyle farklı galip gelerek sahadan 9-1 galip ayrıldı. 

17. hafta mücadelesinde Güngören Doğuşspor ile karşılaşacak Pınarspor, rakibi ligden çekildiği için hükmen galip gelecek. Bitime 2 hafta kala en yakın rakibinin 5 puan önünde bulunan Kırmızı Beyazlılar, son hafta mücadelesinde Bahçelievler İdman Yurdu'na kaybetse dahi şampiyon olarak 1. Amatör Lig'e yükselecek. 



Soyak: Tarihi başarıdan dolayı mutluyuz
Pınarspor Kulüp Başkanı Akın Soyak, yıllardır özlemini çektikleri şampiyonluğa ulaşmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Kulübün kurucu başkanı da olan Soyak, "Daha önce iki kez iyi mücadele etmemize rağmen sezon sonunda şansız bir şekilde 1. Amatör'e yükselemedik. Ancak bu sezon işleri biraz daha sıkı tuttuk. Mahallemizin de desteğiyle iyi bir kadro kurduk. Önceki yıllardaki tecrübelerimizden dolayı bugüne kadar her maça aynı ciddiyetle çıktık. 1. Amatör Lig ve şampiyonluk mahallemize armağan olsun. Kulüp tarihimizde ilk kez yer alacağımız 1. Amatör Lig'e yükselmemizde emeği geçen antrenör, futbolcu, idareci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza da şükranlarımı sunuyorum" dedi.

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...