Salı, Haziran 28, 2016

TFF'den 72 kulübe alt yapı şoku!


TFF İstanbul İl Temsilciliği, alt yapı kategorilerinde lige girmeyen veya girip de çekilen toplam 72 kulübü İl Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Bilindiği üzere Süper Amatör Lig’e katılan takımların 2(iki), 1.Amatör Lig ve 2.Amatör Lig’e katılan takımların ise 1 (bir) altyapı kategorisinde liglere katılmaları ve katıldıkları ligleri de tamamlamaları zorunluluğu bulunmaktadır. 

Bu hüküm “2015-2016 Sezonu Amatör Liglerde Uygulanacak Esaslar Kitapçığı ”nda açıkça belirtilmiş ve katılmadıkları veya katıldıkları ligi tamamlamadıkları takdirde TFF’ye bildirilen, işlemlerde imza yetkisi olan yöneticiler ve kulüp başkanlarının İl Disiplin Kurulu’na sevk edilecekleri açıklanmıştır. 

Bu doğrultuda İstanbul'da 2015-2016 sezonunda bu zorunluluğa uymayan kulüpler İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Bu kulüplerin yöneticilerine ceza verilmesi bekleniyor ancak ligden çıkarma / puan silme gibi bir durum söz konusu değil.



3 yorum:

Adsız dedi ki...

Hep aynı ses ama görüntü yok. Kulüpler disipline sevk edilmiş. Ne olacak suan yöneticilik yapan kişilerin kulağıMI çekilecek yoksa parmak gösterip hıııııımmmm birdaha yaparsanız kulübünüze cııısss mı olur diyecek veya da tek ayak üzerinde bir maç mı bekletilecekler. Burda anlaşılan şu ki ; Para bağlayan eğolarını tatmin eden yandaşlık, lobicilik yapan AMATÖRLÜĞÜ önemsemeyen kulüplerin %90 ının bunlar olduğu aşikardır. yani amaç amatörlük altyapı değilse kardeşim yapılacak belli: Hangi ligde ise düşüreceksin. bir sonraki sezon lige almayacaksın, almış olduğu puanları geçersiz sayıp ligde belirleyici yapmayacaksın. TABİ YERSE VARSA GÜCÜN. eğer kararları özgür iradenle alabiliyorsan yaparsın bak bakalım gerçek amatörlük ve alt yapı oluyor mu görelim. Tabi bu yıl yapamazlar çünkü tabiri caiz se bunu yapan gücü olan kulüpler. siz formaliteden disipline deyin hadi ordan yaaaa. Atalar demiş körler sağırlar birbirini ağırlar. Bu kanun bu nizam bu işgüzarlık adamcılık varken biz sadece deriz.

Adsız dedi ki...

Babasın be abicim. Kimsen kimsin ama benim için baba adamsın. Bunları herkes bilir fakat konuşamaz. Bunlar bu alemde pekte konuşulabilen şeyler değildir. Helal olsun. ya çok cesaretin var yada gemileri yakmışsın canın yanmış kaybedeceğin bir şey kalmamış deli cesareti dedikleri olsa gerek. Her neyse ne ama yine de helal sana ben de sana katılıyorum amatörlük diye bir şey yok olacağa da benzemiyor. benim gibi düşünenler ve bunları yayınlayacak insanlarda var ya inşallah zerre faydası olur. Bu kadar kötülükler arasında bari bir tek şey iyi olsun. Bu ülkenin milletin buna çooook ihtiyacı var. sevgilerimi sunuyorum.

Unknown dedi ki...

Yapılanların arkasında kalinsa keşke ama hiç zannetmiyorum katı kurallar konulmalı bak o zaman nasıl herkes altyapı kategarolerine takım çıkartıyor boş laf değil ihracat lazım

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...