Pazartesi, Haziran 27, 2016

Eyüphan Aydın Ortaköy'e döndü


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaköyspor, geçen sezon da formasını giyen genç orta saha oyuncusu Eyüphan Aydın'la anlaşmaya vardı.

Geçen sezon Ortaköyspor'da başarıyla forma giyen Eyüphan, bu ligin bitmesinin ardından BAL ekiplerinden Karabiga Belediyespor'a transfer olmuştu.

Eyüphan Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, yeniden Ortaköyspor'da oynayacağı için mutlu olduğunu belirterek "Geçen sezon yarım kalan işimi tamamlamak ve Ortaköyspor'la şampiyonluk yaşamak istiyorum. İlgili bir yönetimimiz ve güzel bir kadromuz var. Bu sezon özlenen başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Elimden geleni yapacağım" dedi.

1992 doğumlu Eyüphan Aydın uzun yıllar, aynı zamanda futbola başladığı Çakmakspor'da oynadıktan sonra İncirtepespor, Kozlu Belediyespor, Yeniköyspor, Ortaköyspor formaları giydi. Aydın'ın BAL'da toplam 32 maçı var.
Bir dönem 2. Lig ekiplerinden Kızılcahamamspor'la (Şimdi Gölbaşıspor oldu) idmanlara çıkan Eyüphan'ın transferi, yetiştirme bedeli konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle gerçekleşmemişti.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.