Salı, Haziran 28, 2016

Söğütlüçeşmespor Mülazım Ark'a emanet



Küçükçekmece ilçesi kulüplerinden Söğütlüçeşmespor hafta sonu yaptığı kongrenin ardından yeni futbol sezonunda Futbol Direktörü olarak tecrübeli ve deneyimli Mülazım Ark ile anlaşmaya vardı.
Kırmızı beyazlılar hafta sonu gerçekleştirdiği kongrede yeniden başka seçilen Mevlüt Özdek ve yönetim hiç zaman kayıp etmeden kolları sıvayarak ilk olarak daha önce görüştüğü Mülazım Ark hoca ile son bir görüşme yaparak anlaşmaya vardı.

Kongre üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Mevlüt Özdek, geçtiğimiz günlerde aldıkları kararla kongreye gittikleri ve yönetimin büyük ölçüde değiştiği söyledi.
Başkanı Mevlüt Özdek, yaptığı açıklamada, 2 dönemdir Söğütlüçeşmespor başkanlığı yaptığını"Sıfır noktasından aldığımız bir kulübü insanların saygınlık noktasında saygıdeğer bir kurum haline getirmeye çalıştık. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Her platformda artık bir Söğütlüçeşmespor var. En azından bir tabelası var, bir kulüp binamız var derken oluşumlar yavaş yavaş oldu. Birden her şeyi beklemek doğru değildir. Onu da en başından söylemiştik" dedi.

"Bu sene daha olgun bir yönetim genç dinamik, Söğütlüçeşmen'in eski isimleri esnaf kardeşlerimizle beraber olmayı tercih ettik. Diğer ablilerimiz de bize teşekkür ettiler. Biz de onlara teşekkür ettik. Bizim amaçlarımızdan bir tanesi daha istekli arkadaşlarımızla beraber yürümek ve bu işi yaparım diyen arkadaşlarımızı seçtik. Yeni yönetimimizi buradan size ve kamuoyuna söylemiş olayım. 
Mevlüt Özdek, Enver Bildik, Hasan Cindioğlu, Engin Bütün, Ali Hacıoğlu, Hasan Tuna, Yusuf Sandıkçı, Mustafa Erdem, Temel Bedir bu şekilde yeni yüzler, yeni arkadaşlarla bir yola çıkıyoruz Allah utandırmasın dedi.
Yeni seçilen çiçeği burnunda Başkan Vekili Enver Bildik, Mahallemizin ismini taşıyan 50 yıldır ilçe mahalle gençlerine spor hizmeti veren bir kulüpte yönetici olduğum için mutluyum. Yönetim olarak hayata geçireceğimiz projelerimiz var bu projelerimizin başında altyapıdan yeniden yapılanma bu yapılanmanın başında deneyimli ve tecrübeli daha önce Bucaspor,Çanakkle Dardenelspor Akdemi lig takım çalıştıran,İFAspor,İstanbulSinopspor,İkitellispor,Halkalıspor,Sefaköy Kartalspor ve Filizspor takımlarını çalıştıran Mülazım Ark hocamızı Futbol Direktörlüğü görevine getirerek anlaşmaya vardık.Bildik,Futbol Direktörümüz Mülazım Ark hocamız Ramazan bayram sonrası görevine başlayacaktır.Yeni hocamızın camiamıza hayırlı olmasını dilerim dedi.

HABER: Yılmaz AKTEPE















Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.