Perşembe, Haziran 30, 2016

Arhavispor gözünü BAL'a dikti

Geçtiğimiz sezon Play-Out mücadelesinde Artvin Hopaspor'a mağlup olarak BAL'a veda eden Arhavispor tekrardan Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için transfer çalışmalarına başladı ve başarılı oyuncu Muhammet Yıldız ile anlaşmaya vardı.

Geçen sezonu İstanbul Süper Amatör Lig 4.grubu şampiyon olarak tamamlayan Irmakspor'da forma giyerek geçiren  sol kanat oyuncusu Muhammet Yıldız,  Artvin Arhavi tesislerine giderek sözleşme imzaladı.

İstanbul'dan birçok takımın teklifte bulunduğunu belirten oyuncu '' Hedefleri yüksek olan bir takım olduğu için Arhavispor'u seçtim. Stadı, taraftarları ve Kulüp yetkililerinin bana olan yaklaşımları çok iyiydi. Kariyerim açısından da Arhavispor'un doğra karar olduğunu düşündüm ve kararımı verdim. Transferimde büyük emeği geçen  Kulüp Başkanımız Sayın Yücel Satıral, Genel Kaptanımız Cengiz Velimahmutoğlu ve Yöneticimiz Ufuk Yıldız'a teşekkür ederim''.

Futbola Şirinevlerspor'da başlayan oyuncu sonrasında Kasımpaşa A.Ş, Yenibosna, EsenBayburtspor, Güngören, Nişantaşıspor ve Irmakspor formaları giydi. Güçlü fiziği ve etkili sol ayağıyla tanınan oyuncu hem defansif hem de ofansif anlamda sağladığı katkı ile dikkat çekiyor.


HABER- ERDEM SAĞOLAN
 

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.