Salı, Haziran 28, 2016

İş, sanat ve spor camiası bu İftarda buluştu


Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile 20 yıldır tekstil sektöründe 78 ülkeye ihracat yapan GDM Tekstil İş, sanat ve spor camiasına Florya Develi Restoranda verdiği iftarla bir araya geldiler.
GDM Tekstil Florya Develi Restoranda verdiği iftar yemeğine Beşiktaş Kongre Divan Başkanı Yalçın Karadeniz, eski yöneticilerden Ahmet Akpınar, eski milli futbolculardan Savaş Demirel, Mustafa Kocabey,Benhur Babaoğlu,Metin Uzun,Eski FİFA kokartlı hakemlerimizden Binali Kartal,Foto maç Gazetesi spor yazarı Fatih Doğan,Fanatik Gazetesi spor yazarı Orhan Yıldırım gibi tanınmış simaların yan sıra yaklaşık 250 davetli iftar yemeğine katıldı.
GDM Tekstil yönetim kurulu Başkanı Murat Aydın yaptığı açıklamasında , “Ramazan ayı paylaşmanın, birlik olmanın ayıdır. Bu iftar yemekleri, aramızdaki bağları güçlendirip geliştirmek açısından büyük önem taşıyor.
1996 yılından beri Teksti sektörü içindeyiz 78 ülkeye ihracat yapan yüzlerce insanımıza iş imkânı veren bir firmayız. Bu büyük ailenin bu günlere gelmesinin en önemli sebebi, çok çalışmanın yanında birbirimize olan inancımız, güvenimiz ve hiçbir zaman ödün vermediğimiz değerlerimizdir. 
Gösterdiğiniz özverili çalışmalar ve performans bu günler geldik. Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile de Dostlarımız ve çalışanlarımla bir araya gelerek topluca iftarımızı açtık Allah tutuğumuz oruçları ve duaları kabul etsin dedi.

HABER: Yılmaz AKTEPE






















Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.