Pazar, Haziran 26, 2016

Demir: Sonraki transferimiz 'çilek' olacak


Bu sezon şu ana kadar yaptığı transferler ile adından söz ettiren İstanbul Bafraspor'da Kulüp Başkanı Fatih Demir, "Bundan sonraki transferimiz çilek olacak" diyerek önemli bir yıldızı kadrolarına katacaklarını söyledi. 

Kadrosuna kattığı isimler ile transferin gözdesi haline gelen İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekibinin başkanı Fatih Demir, başarılı olmak için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Samsun'u ve Bafra'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade eden Başkan Demir, "Yeni sezonda hedefimiz Süper Amatör Lig'de başarılı olmak. Bunun için de tüm imkanlarımızı seferber ettik. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda şu ana kadar kadromuza çok önemli isimleri kattık" dedi. 

"Kadromuza bir de çilek transfer katılacak" diyen Başkan Demir, önemli bir isimle görüşmelerin sürdüğünü, kesinlik kazandığında kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi. 

Sezon açılışı 15 Temmuz'da
Bu arada Kırmızı Siyahlı yönetimi, sezon açılış tarihini de 15 Temmuz olarak belirledi. Güneşli'de bulunan Wynhdam Grand İstanbul Hotel'de gerçekleşecek açılış programı, saat 19.00'da başlayacak.

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.