Perşembe, Haziran 23, 2016

Davutpaşa yıldızını elinde tuttu

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Davutapaşaspor, golcü oyuncusu Oğulcan Keser ile tekrardan anlaşmaya vardı.

Sezon bitiminde Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Erokspor'a transfer olan ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle Beyoğlu temsilcisi ile yollarını ayıran kanat oyuncusu geçen sezon formasını giydiği Davutpaşaspor ile sözleşme yeniledi.

Futbola Hasköyspor'da başlayan ve 8 sezon bu ekibin formasını giyen başarılı oyuncu 1 sezon Bayrampaşa Tunaspor forması giyerken, 2014-2015 ara transfer döneminde İstanbul Konyaspor formasıyla mücadele etti ve bit üst lige çıkma başarısı gösterdi. 2015-2016 sezonunda Fatih temsilcisi Davutpaşaspor'da harika bir sezon geçiren başarılı oyuncu 21 maçta forma giydi. Kanat oyuncusu olmasına rağmen ligde attığı 16 gole Play-Off gruplarında attığı 3 golü de ekleyerek 19 golle sezonu kapatan oyuncu yaptığı 10 asistle de Fatih temsilcisinin son haftaya kadar taşıdığı Bölgesel Amatör Lig iddiasında büyük katkı sahibiydi.

Sürati ve bitiriciliği ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu bu sezon da Davutpaşaspor formasına layık olmaya çalışacağını belirtirken, kulübü ile yeniden anlaşmasında pay sahibi olan herkese teşekkür etti.

HABER: ERDEM SAĞOLAN 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.