Perşembe, Haziran 23, 2016

Ulaş: Herkes bizi konuşacak.

2016-2017 Futbol sezonu çalışmalarına Ramazan Bayramı sonrası çalışmalarına başlayacak olan Yeşilova Esnafspor kulüp başkanı Ahmet Ulaş, öyle bir takım kuracağız her kes bizi konuşacak.

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Yerşilova Esnafspor kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Yaşadığımız yeni tecrübeler bizi kendimize getirdi. Yeni sezonda herkes bizim takımımızı konuşacak dedi.Yeni sezonda gençlere ağırlık vereceğini söyleyen başkan Ulaş, Geçen sezondan 7.8 genç oyuncumuz var bu oyuncularımızın yanına uyum sağlayacak 5, 6 tecrübeli oyuncu takviye yapmayı planlıyoruz inanıyoruz ki yeni katılacak arkadaşlarda çok iyi uyum sağlayacaklardır.


Yeşilova Esnafspor kulübü olarak önce iyi futbol sonra skor olacaktır zaten iyi futbol ortaya koydun mu skorda ardından geliyor. Yönetim kurulu olarak bazı kararlar altık almış olduğumuz bu kararları Hocalarımızı ile de paylaşarak güç birliği içinde çok iyi bir takım oluşturmak ve ne kadar bizim kaliteli bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz skordan çok iyi futbol izletmeyi arzuluyoruz dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da hasret sona erdi

İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta Kazım Karabekir Mevlanaspor sahasında Ambarlıspor'u yenerek ligde 5 hafta sonra kazandı.