Perşembe, Haziran 23, 2016

Özer Vatansever tekrar yuvaya döndü.

Geçtiğimiz Futbol sezonu Alemdağsporda forma giyen Özer Vatansever bir yıl ardan sonra daha önce forma giydiği İFA spora transfer oldu.
Futbola 2006 yılında Sultanmuratsporda futbola başlayan 1993 doğumlu oyuncu 2012 yılına kadar siyah beyazlı formayı giydi.2013 Yılında Küçükçekmece İlçesinin köklü kulüplerinden İFA spor takımına transfer olan genç futbolcu iki sezon başarıl futbol oynayarak İFA spor’un şampiyonluğu ve BAL Ligine çıkmasında pay sahibi oldu.
2015-2016 Futbol sezonunda Bölgesel Lig takımlarından Alemdağspor da forma giyen Özer Vatansever hafta içi İFA spor kulüp başkanı Aydın Ayyıldız ile bir araya gelerek görüşme yapan Özer anlamaya vararak yeniden İFA spor forması giyecek.
23 yaşındaki genç oyuncu Özer Vatansever İFA spor’un yuvası olduğunu ve yuvasına geri döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, kalıcı olmak için çok çalışıp büyük başarılara imza atacağız dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE






Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...