Perşembe, Haziran 16, 2016

Toros: Bu sezon takım çalıştırmayacağım çünkü...


Bölgesel Amatör Lig Takımlarından Halide Edip Adıvarspor’u Spor Toto 3. Lig'e çıkarma başarısı gösteren Teknik Sorumlu Adnan Toros, yeni sezonda gelen tekliflere rağmen takım çalıştırmayacağını söyledi. 

UEFA A Diploma Kursuna gideceğinden dolayı takım çalıştırmayacağını söyleyen Toros, başladığı işi yarım bırakmama adına bu sezon takım çalıştırmama kararı aldığını söyledi. Eylül ayı içerisinde 15 gün sürecek Saraybosna UEFA A Kursuna katılmak için gerekli hazırlıklarını sürdüren Toros, 2017-2018 futbol sezonunda görev alacağına vurgu yaptı. 

'Başladığım işi yarım bırakmam'
Konu ile ilgili açıklama yapan başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi: “Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon Halide Edip Adıvarspor’u Spor Toto 3. Lig'e çıkarmak için bu camiada görev almıştım. Allah’ın izni ile besmele çekerek yola çıktık ve sonucunda iyi neticeler alarak bir yıl aranın ardından Halide Edip Adıvarspor’u layık olduğu lige geri döndürmeyi başardık. Bu sezon bir çok takımdan teklif aldım fakat benim için çok önemli bir kurs vardı ve bu kursu tamamlamak için bir yılımı boşa geçirme kararımın doğru olduğunu düşünerek tekliflerin tümünü geri çevirmek zorunda kaldım. UEFA A Kursuna hazırlanmak için önümüzdeki zamanı iyi kullanmak adına bu sezon için kendimi takım almama kararını vermek zorunda hissettim. Bu kararım 2016-2017 futbol sezonu için geçerlidir. 2017-2018 futbol sezonunda kaldığımız yerden tekrar yolumuza devam edeceğiz ve bu kez teknik direktör olarak çalışmalara başlayacağım. Eylül ayı içerisinde 15 gün sürecek Saray Bosna UEFA A Kursu semineri benim için büyük önem arz ediyor. Şu anda takım almayı hiç mi hiç düşünmüyorum çünkü ben başladığım işi yarım bırakmak istemem. Gelen teklifler çok fakat bu kurs benim için daha önemlidir. Bu zamana kadar bana gelen tekliflerin tümünü saygı ile karşıladım ve onlara takım çalıştırmayacağımı söyleyerek affımı istedim. Daha sonraki dönemlerde kaldığımız yerden görevimize devam edeceğiz.”

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...