Perşembe, Haziran 16, 2016

Talih bu kez Gültepespor'a güldü


İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta nefes kesen bir yarış ve dramatik bir finişin ardından lider İkitelli Köyiçi SK'nın ardından 1. Amatör Lig'e çıkan ikinci ekip Gültepespor oldu.

Son haftaya ikinci Öz Yarımburgazspor'un 1 puan gerisinde üçüncü giren Gültepespor, son hafta sahasında Yeşil Ilgazspor'u 8-1 yenerken, Öz Yarımburgazspor'un da mağlup olmasıyla ikinciliğe yükseldi ve adını 1. Amatör Lig'e yazdırdı.

Böylece Sarı-Siyahlılar iki sezon önce dramatik bir şekilde kaybettikleri terfi şansını bu kez aynı şekilde kazandılar.

2014 yılı 2. Amatör Lig'de Gültepespor üst üste 5 maç kazandıktan sonra son hafta İstanbul Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilmiş, bu sonuçla Poligon Fethiyespor gruptan çıkmıştı.

Bugünkü maçın ardından Gültepespor futbolcu taraftarları ve futbolcular kulüp lokali önünde 1. Amatör Lig'i kutladılar.

HABER: EFKAN BUCAK

5 yorum:

Adsız dedi ki...

oynayanlar figüran oynatanlar yönetmen. bizler neyin aktörü diyoruz. bu ligde gültepe gibi bir takım sadece lobi faaliyetleriyle 1.amatöre yükselmiştir. mesela b.şehir ıkitelli-esentepe şahin maçı. 60 dk oynanıp. 2-1 esentepe verilip son haftaya iddia sı yokken YARIMBURGAZ maçına hazirlansinlar .Ayrıca b.şehir gultepe ve esentepelilerde tesadufen bir araya gelmislerdir. hakaret değil cesaret varsa gerçekleri yayınlayın. yoksa güçlü lobileri olan kuluplerin kuklası. olmaya devam edin. biz bu çirkinliğin artık figüranı olma ya ça ğız. .

Burak dedi ki...

yaklaşık 2 yıldır kulüp binası olmamasına rağmen tamamen semt aşkı ile yola çıkmış bir takımdır gültepe, başta bu işe gerçekten yaşantısnı işinü gücünü zamanını feda ederek verdiği söz uğruna tüm olumsuzluklara rağmen pes etmeyen amatör ruhunu kaybetmeyen Ahmet hoca olmak üzere, yeni yönetime saha dışındaki gültepe sevdalılarına ve sahada semt aşkından başka bir dil bilmeyen tüm futbolcu kardeşlerime yürekten teşekkür ederim, kutlu olsun gültepespor yolun açık bundan sora inş, burak bahçeli

Adsız dedi ki...

Gültepesporun ne büyüklüğü ne tarihi tartışılır ancak böle küçük ve çirkin oyunlarında içine girmez siz kimsinizki özyarımburgazla GÜLTEPE SPORU karşılaştırıypsunuz siz ilkönce evinize maç izlemek için gelen bebekli çoçuklu insanlara saldırmamayı bıçak çekmemeyi öğrenin çok delikanlısınız ya.HE YİYOSADA ŞAMPİYON GÜLTEPEMİN SEMTİNE GELİN

Adsız dedi ki...

Gültepesporun lobi faliyetiylen 1 amatöre yükseldiğini yazan arkadaş iftira etmenin günahından haberin varmı ve Gültepe'nin sahasında oynanan Esentepe Şahin maçını keşke izleseydin Esentepe sahini her takıma oynadığı futbol için tebrik ediyorum. Siz en iyisi kulüplerin geçmişini araştırın öğrenin tabiki burda atmak yazmak kolay.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar kimsenin avukatı değilim. lakin dürüstlüğün avukatı olduğumu net olarak söyleyebilirim. Biz bir grup gerçek amatör spor yapan arkadaşız ne para ne pul amaç adaletsizlerin karşısında zayıf olarak görülen takımlarda oynamayı onların savaşçı ruhuna güç katmayı hedefleyen GERÇEK AMATÖRLERİZ. Geçmişinin ne kadar şerefli ve ya şerefsiz olduğunu çirkefliği yapan ve bu dolapları çevirenler bilir. Bu yıl radarımıza takılan yarımburgaz spor du. edindiğimiz bilgiler doğrultusunda yeni kurulmuş lobisi bulunmayan bu kulübün çeşitli oyunlarla son hafta ve son dakikada olsa saf dışı bırakılacağı idi onuda gördük. bunlar anlatılmaz. yaşanır. Esentepe maçında yaşananların izahatını yapabilecek şerefli spor adamının olmayacağı inancındayız. bu yıl inşallah kendileri ile temasa geçip yarımburgaz spor adına Gururla o formayı terletip bu yıl çalınan haklarını inşallah yerine getirmelerine katkıda bulunmak istiyoruz.

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.