Perşembe, Haziran 16, 2016

Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu 2016 yaz dönemi kayıtları başladı




Beykoz,Dedeoğlu Özdemir Spor Tesislerinde hizmet vermekte olan Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu'nda 2016 yaz dönemi kayıtları başladı.
2006 yılından beri aralıksız 10 yıldır Türk Futboluna yeni yetenekler yetiştirmek için Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu Koordinatörü Ercan Acar ve deneyimli antrenörler idaresinde eğitime devam eden BJK Beykoz futbol okulunda futbolcu adaylarına modern futbolun incelikleri tüm ayrıntılarıyla anlatılıyor.
Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu olarak yaz dönemi için 2001-2010 tarihleri arasında doğan tüm futbolcu adaylarını futbol okullarına beklediklerini belirten Futbol Okulu Koordinatörü Ercan Acar "Haftanın 3 günü futbolun tüm ayrıntılarını öğrenmek isteyen futbolcu adayları futbol okulumuza gelsinler ve yeteneklerini bizim vereceğimiz kaliteli eğitimle ortaya çıkarsınlar.Tüm futbolcu adaylarını Beşiktaş Beykoz Futbol Okulumuza bekliyoruz"diyerek sözlerine son verdi.
BİLGİ VE KAYIT İÇİN 0532 488 21 80 nolu telefondan Ercan Acar hocayla iletişime geçerek bilgi alabilir kayıt yaptırabilirsiniz.
HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.