Cuma, Haziran 17, 2016

Murad Damra Kaya imzayı attı

Geçtiğimiz iki sezon boyunca  Bölgesel Amatör Lig İstanbul temsilcisi Sultangazispor formasını giyen başarılı defans oyuncusu Murad Damra Kaya, Edirnespor ile sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Sultangazispor formasıyla başarılı bir sezon geçiren defans oyuncusu dramatik bir şekilde penaltılarla kaybedilen ve 3.Lig'e çıkma şansını kaybettikleri Muğlaspor karşılaşmasında da forma giymişti.

Defansın sağında görev yapan oyuncu İstanbul Başakşehir A.Ş.(Eski ismiyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor) alt yapı kategorilerinde forma giydikten sonra iki sezon Canik Belediyespor forması giydi.  2010 yılında Feriköy'e transfer olan başarılı sağ bek, sonrasında  Zeytinburnuspor ve Bucak Belediye Oğuzhanspor formaları giydi. 2013-2014 sezonunu Kuştepespor'da geçiren oyuncu son iki sezonda Sultangazispor formasını giydi. Güçlü fiziği ve kuvveti ile dikkat çeken oyuncunun Bölgesel Amatör Lig'de 116 maçı bulunurken, Türkiye Kupası'nda da 1 kez forma giydi.

HABER : ERDEM SAĞOLAN 

 

Hiç yorum yok:

Vefa'dan 'Usta' işi galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta düşmesi daha önceden kesinleşen Vefa SK deplasmanda Alibeyköyspor'u 3-2 yenerek 10 hafta sonra galip ...