Çarşamba, Haziran 01, 2016

Gaziosmanpaşa 'Ömer Gülen' dedi


Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ömer Güler başkanlığa seçildi.

Kongreyi Yüksek Divan Kurulu Başkanı Selahattin Yıldız açtı. Daha sonra kongreye geçildi. Kongre divan başkanlığına Remzi Çilingir seçildi. 
Ardından kongre gündem maddelerine geçildi. Ömer Güler başkanlığı dönemi ibra edildi. Kongrede kulüp tüzüğünde bazı değişikliklere gidildi. Tüzükteki değişiklikler kongrede kabul edildi. Değişen tüzükte dikkat çeken nokta, Divan Kurulu'nun yetkilerinin artması olarak göze çarptı.

Kongrede Seyit Ateş, Hüseyin Koçak, İbrahim Yıldız, Sami Mendi, dönemlerinin yönetim ve denetim kurulu raporlarını okunması gündem maddesi geldi. Ancak bu raporlar kongrede olmadığı için okunamadı. Latif Çatmaz kulübün eski dönemlerinin incelenmesini istedi. Yaşanan tartışmaların ardından, kulübün 2004 yılından bugüne kadar olan dönemlerini incelemesi için kurul oluşturulması konusunda yönetime yetki verildi.

Ayrıca Gaziosmanpaşaspor Stadı'nın yıkılması konusunda hukuk komisyonu kurulması konusunda yönetime yetki verildi. Kongre Divan Başkanı Remzi Çilingir, stat konusunda genel kurul adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir yazı gönderilmesini teklif etti ve kabul edildi.
Daha sonra yapılan oylamada divan sunulan Ömer Güler başkanlığındaki tek liste oy birliği ile kabul edildi. Başkan Ömer Güler kongre sonrası yaptığı konuşmada Gaziosmanpaşaspor üyelerine teşekkür etti. 

'O sene bu sene'
Güler hedeflerini Gaziosmanpaşasporu yeniden 3. Lige döndürmek olduğunu söyledi.2 aydır kulüp başkanlığı yaptığını bu sürede kulübün menfaatleri doğrultusuna çalıştığını ifade eden Güler , "Gaziosmanpaşaspor kulübü Başkanlığı görevine beni yeniden seçen üyelerimize çok teşekkür ediyorum. “O sene bu sene“ İfadelerini kullandı.

Alt yapısı ve A takımı daha üst sevilere çıkarmak için çalışacaklarını dile getiren Başkan Güler,“Bu konuda başta sayın belediye başkanımız ve ilçemizdeki esnaflarımızdan ve sporseverlerimizden kulübümüze sahip çıkarak destek vermelerini istiyoruz“ şeklinde konuştu. 

Özalp'la masaya oturulacak
Yeni sezon için Teknik direktör konusunda Erdoğan Özalp'la yeniden masaya oturacaklarını ifade eden Ömer Güler “ Biz hocanızla memnunuz bir pürüz çıkacağını zannetmiyorum . Transferde hocamızın verdiği isimlerin üzerinde durmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTOĞRAFLAR: EROL EFTEKİN 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..