Çarşamba, Haziran 01, 2016

Bayrampaşa Teknikspor'dan birlik gecesi


Bayrampaşa Teknik Spor Kulübü birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Akgün Otel’de düzenlenen geceye Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Türk futbolunun usta teknik direktörlerinden Güvenç Kurtar, Kartaltepespor Başkanı Mehmet Özdemir, Haliç Kurumlar Vergi Dairesi Müdürü Cemal Terzi, Marmara Kurumlar Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Tokgöz, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Disiplin Kurulu Üyesi Hayretin Özbakır ve Topkapı Denetim Müdürü Refik Tezer, Tekniksporlu yönetici ve futbolcular, Bayrampaşa’daki spor kulüpleri başkan ve yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve birçok davetli katıldı.

Başkanlar kurulu toplantısı nedeniyle toplantıya katılamayan ASKF Başkanı ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez ve TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür ile şehir dışında olmalarından dolayı katılamayan Bakırköy Ceza Hakimi Atilla Tanrıvermiş ve Çorlu Cumhuriyet Savcısı Yiğit Çakmakkaya tebrik telgrafları gönderdi.

Aydemir: Önce insan sonra sporcu yetiştiriyoruz
Gecenin açılış konuşmasını yapan Bayrampaşa Teknikspor Başkanı Mustafa Aydemir, geceye katılan herkese teşekkür ederek, “Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım gençlerin spor yapması için canla başla çalışan ve spor yapmalarına imkan verme çabasında olan, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak sosyal aktivitelerinin gerçekleştirilmesini, onları kötü alışkanlıkların dışında tutarak, futbol alanında yeteneklerini geliştirirken, aynı zamanda sosyal ilişkilerini arttırarak, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularını geliştirmek için çalışmaktayız. Bütün bu saydıklarım da sevgiyle olur. Spor da bir sevgidir. Bu sevginin içini hep birlikte dolduracağız. Biz Bayrampaşa Teknikspor yönetim kurulu olarak hizmet süremizce önce insani ve ahlaki değerlere önem veren, sorunların çözümünde karşılıklı iş birliği ve iştişareyi ilke edinen, ilerici ve modern yöntemlerin çalışmalarına ışık tutacak bir kulüp olacağız. Teknik Spor Kulübü, her zaman alt yapıya önem veren, kendi öz kaynaklarıyla ayakta duran, Türk futboluna Necip Uysal gibi yetenekleri kazandıran ve kazandırmaya devam edecek, geçmişi başarılarla dolu bir spor kulübüdür. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım, bu gücü sizlerden, siz sevgili dostlarımızdan almaktayız. Biz sizlerle hep birlikte bir gücüz. Sizlerin vereceği desteklerle daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Sözlerime son verirken kulübümüze desteğini hiç bir zaman esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Atila Aydıner olmak üzere bizlere destek olan tüm Bayrampaşalılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

'Spora desteğimiz her zaman sürecek'
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise yaptığı konuşmada, belediye olarak amatör spor kulüplerine ellerinden geldiği kadar her türlü desteği verdiklerini belirterek, “Bayrampaşa, bugüne kadar Türk sporuna Arda Turan, Necip Uysal, Hidayet Türkoğlu ve Semih Erden gibi bir çok sporcu kazandırmıştır, bundan sonra da kazandırmaya devam edecektir. Bayrampaşamızın güzide takımlarından Teknikpor’a da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz sürecektir. Yaklaşık 2 sene önce Teknikspor’a güzel bir kulüp binası kazandırmanın mutluluğunu yaşadık. Bu tesiste geleceğimizin sporcularının yetiştiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Bayrampaşa Teknikspor’un birlik ve dayanışma gecesinin hayırlı olmasını diliyor, Türk sporuna Necip Uysal gibi nice yıldızlar kazandırmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gecede Bayrampaşa Teknikspor’dan yetişen şampiyon Beşiktaş’ın ikinci kaptanı Necip Uysal’ın imzalı forması açık artırmaya sunuldu.

Kaynak: www.pasavizyon.com

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.