Perşembe, Haziran 02, 2016

Galatasaray Futbol Okulu'nda 'profesyonel' anlayış


Faaliyetlerini Kağıthane'de sürdüren Galatasaray Futbol Okulu, yaz sezonuna akademisyen kadrosuyla son sürat devam ediyor.

Sporu yaşam biçimi haline getirerek mutlu, kendine güvenen çocukların yetişmesini sağlamayı misyon, kaynakları etkin ve verimli kullanarak kaliteyi, memnuniyeti maksimum düzeyde tutmayı amaçlayan Kağıthane Galatasaray Futbol Okulu, profesyonel hizmet anlayışla gençlerin gelişimine katkıda bulunuyor. 

Tüm yaş gruplarında sporcuların gelişimlerini arttırmak için Akademi mezunu antrenörler ile hizmet veren Futbol Okulu, Ayhan Topuz'un koordinasyonunda çalışmalarına devam ediyor. 

Akademisyen uzman kadro
Antrenörlerden Yıldırım Öveçoğlu, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Profesyonel futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra yoluna antrenör olarak devam etti. Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunu olan Öveçoğlu, TFF C Antrenörlük Belgesine sahip olup, 2013 Aralık ayından beri Galatasaray Kağıthane Futbol Okulu'nda antrenörlük ve 2014 yılında açılışını yaptığı GS Kağıthane Basketbol Okulu Şubesi'nde de yöneticilik yapmaya devam ediyor. 


1987 İstanbul doğumlu Alper Yaşar ise küçük yaşlardan itibaren sporun içerisinde yer alıyor. Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği okuyan Yaşar, uzmanlığını futbolda yaparak mezun oldu. Aktif olarak Beden Eğitimi Öğretmenliği de yapan 29 yaşındaki antrenör, bir dönem Fenerbahçe alt yapısında UEFA'nın önemli isimlerinden John Bilton ve Türkiye'ye scouting anlayışını getiren Tarkan Batgün'den 4 aylık süre ile temel seviye scouting eğitimi ve belgesini almış, kısa bir dönem de Sarı Lacivertlilerin alt yapısında görev yapmıştır. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Gürzafer ikinci yarıda coştu

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Gürzaferspor sahasında 1453 İstanbul Asspor'u 5-1 yendi ve lider Meci...