Perşembe, Haziran 02, 2016

Bahçelievler 1.Amatör'e 'merhaba' dedi


2. amatör 7. Grupta mücadele eden Bahçelievler, Kocasinan sahasında Alemdar Spor'u 6-2 yenerek 1. Amatör'e çıkmayı garantiledi.

Maça baskılı ve istekli başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. İlk dakikadan itibaren organize geliştirdiği ataklarla rakip kalede etkili olan ev sahibi ekip, ilk tehlikeli atağını 5. dakikada Mertcan ile gerçekleştirdi. Defansın arasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan Mertcan'ın şutu kalecide kaldı. Alemdar oyunu genellikle kendi yarı alanında kabul edip, rakibinin üzerine gelmesini bekleyerek kontra toplar ile etkili olma düşüncesindeydi. Bu pozisyonlarda Bahçelievler savunması oldukça dikkatliydi. Alemdar'ın bu oyun anlayışına karşı Bahçelievler defans arasına ve arkasına attığı toplarda golü bulamayınca, oyunu kanatlara yaydı. 

Perdeyi Mehmet açtı

Her iki kanatta da hızlı silahları olan Bahçelievler aradığı gole 9. dakikada ulaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet,düzgün bir vuruş ile takımına 1-0'lık üstünlüğü getirdi.     

Cevap gecikmedi

12. dakikada Alemdar atağında, Bahçelievler defansı topu uzaklaştırmakta zorlanınca top Uğur'un önünde kaldı. Uğur'un sert ve düzgün vuruşu ile duruma denge geldi. 1-1

Muhammed eşitliği bozdu

Dakikalar 18'i gösterdiğinde soldan gelen orta Muhammed'in önünde kaldı ve şık bir vuruşla ev sahibi ekip bir kez daha öne geçti.

Yine Muhammed

Muhammed bu kez defans arasına atılan mükemmel bir pası çok iyi değerlendirerek farkı 2'ye çıkardı. 3-1

Cihan inanılmazı başardı

Maç boyunca sol kanatta çok iyi işler yapan Cihan bu güzel oyununu golle süslemek istedi. 39. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya hareketlenen Cihan kaleci ile karşı karşıya pozisyonda ayağının ucu ile topa dokundu fakat top auta gitti.

Nefis frikik 

İlk yarının son anları oynanırken Alemdar kaleyi sağ çaprazdan gören bir yerden frikik kazandı. Nuri bu pozisyonda topun başına geçti ve nefis bir frikik golü ile farkı 1'e indirdi ve ilk yarı ev sahibi ekibin 3-2 lik üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başında sahne Mehmet'in

Sağ kanatta iyi bir performans sergileyen Mehmet 52.dakikada getirdiği topla düzgün bir vuruş yaptı ve farkı tekrar 2'ye çıkardı. 4-2

Bir güzel frikik de Muhammed den

Maçın sonlarına doğru oyuna giren Muhammed 85. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçti ve harika bir vuruşla takımına 5-2 lik üstünlüğü getirdi.

Geçen haftanın Fair Play kahramanı kapanışı yaptı

86. dakikada geçen haftanın Fair Play adına en çok konuşulan ve takdir edilen ismi olan Mertcan, sol çaprazdan buluştuğu topu kaleciyi de geçip ağlara gönderdi ve maç 6-2 Bahçelievler'in üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla grupta 36 puana ulaşan Bahçelievler 1. Amatör lige çıkmayı garantiledi. 

HABER: EMRE İSPANLAR





























  

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.