Pazartesi, Haziran 06, 2016

Avcılar Yeşilkent 1.Amatör'de


İstanbul 2.Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Avcılar Yeşilkentspor sahasında takipçisi Akörenköyü ağırlarken sahadan istediğini alarak ayrılmayı başardı ve ligin bitimine 2 hafta kala adını 1.Amatör Lige yazdırmayı garantiledi.

İlk 6 haftada 11 puan toplayarak zirve yarışından uzaklaşan Avcılar Yeşilkent'te boşalan  Teknik Direktörlük görevine aynı zamanda takım kaptanı olan Özkan Özçelik getirildikten sonra inanılmaz bir ivme yakalayan ve oynanan 10 mücadelede 9 galibiyet ve 1 beraberlik alan Avcılar Yeşilkent Akörenköyü yenerek ilk iki sıradaki yerini garantilerken, mücadelenin hakemi Özer Bektaş'ta izleyenlerden tam not aldı.

Kaptan Özkan Özçelik ile devre biterken 1-0 öne geçen Avcılar Yeşilkent ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya iyi başlayan Akörenköy beraberliği yakalasa da Avcılar Yeşilkent'te galibiyet için yüklenmeye başladı.

"Acar" golcü sahnede
Kaptan ve Teknik Direktör Özkan Özçelik 60.dakikada 1999 doğumlu genç golcü Serkan Acar'ı sahaya sürerken bu hamle belkide 3 puanı getiren hamle oldu. Serkan Acar önce 70. ardından da 80.dakikalarda 2 gol atarak takımını 3-1 öne geçirdi. Mücadelenin son dakikalarında Akörenköyünün bulduğu gol ile mücadele 3-2 oldu ve bu gol aynı zamanda maçın sonucunu belirleyen gol oldu.

Avcılar Yeşilkent'i yalnız bırakmadılar
Bu sezon büyük emekler sarfeden Avcılar Yeşilkent takımını destekçileri yalnız bırakmazken, Tepecikspor Başkanı Mehmet Eyüpoğlu, Thin Spa Fitnes sahibi Cengiz Özkan ve ekibi, Doğa Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Nabi Kırmızı ile İstanbulspor AŞ. altyapı antrenörü Şevket Özkanca'da takımı yalnız bırakmayanlar arasındaydı.

Kulüp Başkanı Aytekin Yayla sitemize yaptığı açıklamada "Sezon başında kendimize bir üst ligi hedef olarak koymuştuk. Kulüp Müdürümüz ve sponsorumuz Thin Spa Fitnes ve dostlarımızın desteği ile hedefimize ulaştık. Önümüzdeki sezon içinde üstüne koyarak ilerlemek gibi bir çabamız var. Desteklerini bizden esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Futbolcu kardeşlerime de bize bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Genel Kaptan Mahir Yayla ise sitemize yaptığı açıklamada "Sezona iyi başlamasak ta, oyuncularımıza kaptanımıza güvenimiz sonsuzdu. Takımdaki arkadaşlık sayesinde önce zirveye ortak olduk sonra da ipi göğüsleyen takımlar arasına adımızı yazdırdık. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi

HABER:MELİH ÖZTÜRK





Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..