Pazar, Haziran 05, 2016

Yeşilova Esnafspor'da teknik heyet belli oldu

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yeşilova Esnasfpor’u önümüzdeki sezon çalıştıracak olan teknik ekip belli oldu.
 DSC 0731
 Yeşil beyazlı yönetim, geçtiğimiz sezon genel kaptan olarak görev yapan Yılmaz Akı ile birlikte 4 yıldan beri Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA’da teknik direktör Oğuz Karakaya’nın yardımcılığını üstlenen Eren Ak’la her konuda anlaşarak takımı iki isme emanet etti. Akı ve Ak’ın yeni sezonda eşit yetkilerle takımı yöneteceği bildirildi.
Hem Akı hem de Ak bugün kendilerini sezon sonuna kadar Yeşilova Esnafspor’a bağlayan imzayı törenle attı. İmza törenine katılan futbol şube sorumlusu Fettah Plakay imzaların her iki taraf için de hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Plakay “Eski genel kaptanımız Yılmaz Akı ve kulübümüzde forma giyerek içimizdeki bir değer olan Eren Ak’la birlikte teknik sorumlu olarak anlaşmış bulunuyoruz. İnşallah hayırlı, uğurlu olur. Birlikte ortak karar verecekler. Bütün yetki onların ellerinde. Futbolla ilgili bütün yetkileri onlara bıraktık.” diye konuştu.
DSC 0735
Yeşilova Esnafspor’da yeni sezonda teknik sorumluluk görevini Yılmaz Akı ile birlikte paylaşacak olan Eren Ak da bu camiada 8 yıl futbol oynadığını belirterek yeniden yuvasına döndüğü için mutlu olduğunu, kendisine güvenenleri mahcup etmemek için de elinden geleni yapacağını söyledi. Ak “Büyük bir sorumluluk altına girdiğimin farkındayım. Camiamızı önümüzdeki 2016- 2017 sezonunda mahcup etmemeye çalışacağım. Genç ve kolej takımı havasında bir takım kurmayı düşünüyoruz.” diye konuştu.
 DSC 0739

Yeşilova Esnafspor’da yeni sezondan itibaren teknik sorumlu olarak göreve  devam edecek olan Yılmaz Akı ise “Eren Hoca ile birlikte yeni sezonda öncelikle ligde kalıcı olmak istiyoruz. Haddimizi bileceğiz. Kimseye şampiyonluk vaat etmiyoruz.” dedi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...