Çarşamba, Haziran 08, 2016

Atakent Gelişimspor ilk yılında meyvelerini almaya başladı.


Üç yıl önce futbol okulu olarak faaliyetlerine başlayan ve bu sezon İstanbul Amatör liglerinde resmi müsabakalara çıkan Küçükçekmece Atakent Gelişimspor ilk yılında altyapıda ilk meyvelerini almaya başladı.
2015-2016 Futbol sezonuna iki kategoride liglere katıla Atakent Gelişimspor U 13 Liginde 8.Grupta çok iyi maçlar çıkartarak grup ikincisi oldu.
U 11 Liginde 15.Grupta yer alan Lacivert beyazlılar tüm maçları kazanarak namaglûp olarak ilk yılında şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşayan takım oldu.
İlk sezonda ilk şampiyonu olmalarının gururunu yaşadıklarını söyleyen Atakent Gelişimspor Teknik Direktörü Yiğit Turan, Atakent Gelişimspor Futbol Kulübü, bir futbol okulu olarak üç yıl önce bu işe başladık. Ancak yaptığımız projelerle futbol kulübü olma noktasına kadar geldik ve bir yıllık bir mazimiz var. 
Atakent Gelişimspor aslında altyapı kulüplerinde amaç futbolcu yetiştirmek, futbol eğitimi vermektir. Bu amaç şampiyonluktan daha önemlidir ama eğitimin yanında başarının taçlandırılması da bizi hem gururlandırıyor hem de geleceğe daha umutla bakmamıza ve daha motive olmamıza neden oluyor.

 HABER:Yılmaz AKTEPE









Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...