Pazartesi, Aralık 22, 2014

GAZİOSMANPAŞASPOR NİHAYET


TFF 3.Ligde zor günler geçiren Gaziosmanpaşaspor, Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’u 2-1 mağlup ederek bu sezon 17 maç sonra galip geldi.

TFF 3. LİG 1. Grupta mücadele eden Gaziosmanpaşaspor, ilk yarının son maçında kendi sahasında oynadığı kızılcabölükspor karşısında oynadığı karşılaşmadan 17 maç sonrası 2-1 galip gelerek galibiyet hasretine son verdi.

Gaziosmanpaşaspor Kulübü eski başkanlardan Mehmet Öztürk ve Sami Mendi ile Gaziosmanpaşaspor'un ilk kez bir maçını izlemeye gelen Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.


Başkan soyunma odasında
Karşılaşmaya Yeşil kırmızılı taraftarlarda büyük ilgi gösterdi. Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla golsüz sona erdi. Devre arasında soyunma odasına inen Başkan Usta, takımın yanında olduklarını ifade etti. İkinci yarıya hızlı başlayan Gaziosmanpaşaspor 52. Dakikada Uğur Erk ile 1-0 öne geçti. Daha sonra Kızılcabölükspor 55.Dakikada Hüseyin Çelik ile 1-1'i yakaladı. Gaziosmanpaşasporun en iyilerinden olan Uğur Erk, 68. dakikada takımının ve kendinin ikini golünü kaydederek skoru 2-1 yaptı. Bu sonuçla 17’si bu sezon olmak üzere toplamda 35 maçtır galip gelemeyen Gaziosmanpaşaspor ilk devrenin son maçında galip gelerek galibiyet hasretine son verdi. Yeşil kırmızılı futbolcular galibiyet sevincini maç sonu taraftarlarıyla kutladılar.


Taraftar Derneği açıldı
Öte yandan Gaziosmanpaşaspor Genç Taraftarlar Derneği Lokali, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mehmet Öztürk, Sami Mendi, yöneticiler, taraftarların katılımıyla açıldı. Açılışa Belediye Meclis Üyeleri de katılırken, Eyüsspor taraftarları da açılışta yerlerini aldılar.

HABER: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..