Salı, Aralık 30, 2014

ACIBADEMSPOR'UN AYAK SESLERİ!

İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup’ta Acıbademspor’un muhteşem serisi devam ediyor. Kadıköy temsilcisi son olarak sahasında Taçspor’u 5-0 yendi ve namağlup liderliğini sürdürdü.

Kırmızı-Lacivertliler oynadıkları 15 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik alırken son 5 maçlarını kazandılar.

Küllerinden doğdular

1954 yılında kurulan Acıbademspor son yıllarda maddi manevi sıkıntılı günler geçirirken bir dönem kapanma noktasına geldi. İstanbul amatör liglerinin en genç başkanlarından Oğuzhan Atagün’ün görevi devralmasıyla küllerinden doğan Acıbademspor önce 2. Amatör’den 1. Amatör’e çıkarken Süper Amatör Lig yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Acıbademspor bitime 5 maç kala üçüncü sıradaki Karabekirspor’un 8 puan önünde yer alıyor.

Takımı, 14 yıl Çaykur Rizespor’da profesyonel olarak futbol oynayan; Kasımpaşa, Eyüpspor ve İstanbul BB’de antrenörlük yapan İsmail Coşkun çalıştırıyor.

Altyapıda da varlar

Acıbademspor ayrıca bu sezon tarihinde ilk kez altyapı takımları kurdu. Kulüp U11, U12 ve U13 takımlarıyla çalışmalarını devam ediyor.

HABER: EFKAN BUCAK





3 yorum:

acibadem her seyimiz dedi ki...

Acıbademin rengi bordo_beyaz kapanmaktan kurtaran tayfun ipek bu yonetime tam destek veren ve oguzhan atagunun baskan olmasına sebeb olan yine tayfun hoca bu takıminin olusmasina sebeb olan yine tayfun hoca oguzhan atagununde hakkini verelim herseyiyle bu takimi buralara getirdi hem maddi hem manevi desytegini bu takimdan esirgemedi onada tesekkurler

nmlnml dedi ki...

tayfunhocam sen yaptın herşeyi tamam sensin sen büyüksün.takımı sen şampiyon ettin.n bu senede senin sayende namağlup gidiyor takım. her ne alakaysa senin döneminden takımda sadece 1 futbolcu var:) ama anlamadığım neden açıkyüreklilikle buraya ben demiyosun da tayfun hoca diyosun? sanki başkası yazıyormuş gibi. bak ben asbaşkan hasan namlıoğlu mesela açıkyüreklilikle yazıyorum. ya şu pis ellerinizi kulüpten çekin sizin bu kulübe zarardan başka neyiniz oldu?

nmlnml dedi ki...

tayfun hocam sen neymişsin ya:) allah senden razı olsun. bide açık yüreklilikle şuraya ben desen sanki başkasının ağzından konuşur gibi konuşmasan süper olacak:)

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.