Pazartesi, Aralık 29, 2014

ALİBEYSPOR DERİN BİR NEFES ALDI

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta son haftalarda yenilgi üstüne yenilgi alan Alibeyspor kötü gidişatına İçerenköy maçında dur dedi ve adeta rahat bir nefes aldı. 



Alt sıralara demir atmış iki takımın mücadelesinde ev sahibi Alibeyspor konuk ettiği İçerenköy karşısında iyi bir oyun ile sahadan 2-0 galip ayrılarak tehlikeli bölgeden bir adım daha uzaklaşmış oldu. Maça hızlı başlayan Alibeyspor daha müsabakanın ilk atağında İçerenköy kalecisi Bekir ile karşı karşıya gelen Alibeyli oyuncunun ayağının yerde müdahale eden kalecinin yüzüne ayağının çarpması sonucunda sakatlık geçirdi. 3. Dakikada rakibinden aldığı darbe ile yerde kalan İçerenköy kalecisi Bekir’e ilk müdahaleyi Alibeyspor kulüp doktoru yaptı. Saha içinde yapılan müdahalenin ardından ambülansın acil şekilde çağrılması istendi. Gelen ambülans ile devlet hastanesine kaldırılan genç kaleci Bekir’in elmacık kemiğinin kırıldığı anlaşıldı. 3.dakikada sakatlanan İçerenköy kalecisi Bekir’in yerine Murat oyuna dahil oldu. 



Maçın daha başında yaşanan talipsiz olaydan etkilenen İçerenköylü oyuncular ilk 45 dakikada kendilerini oyuna veremedikleri gözlendi. Müsabakanın ilk yarısı orta alanda top çevrilerek geçti. İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Alibeyspor 54.dakikada ikinci yarı oyuna dahil olan Hakan, İçerenköy ceza alanına girmeden vurduğu güzel şut gol oldu ve durum 1-0 oldu. Maçın 64.dakikasında Kadir durumu Alibey lehine 2-0 yaptı. Müsabaka sonunda başka gol olmadı ve Alibeyspor konuk ettiği İçerenköy takımını 2-0 yenerek ligde uzun bir zamandır ilk galibiyetini almış oldu. 

Stat: Silivri
Hakemler: Burak Hümmet, Burak Menteşe, Ozan Kabul
Alibeyspor: Erdem 8, Serdar 8, Batuhan 8, Emrah 8, Mesut 8, Osman Nuri 8 (71’ Adem 8), Abdülkerim 9, Kadir 8, Deniz 8 (46’ Hakan 8), Serhat 8, Salih 8 (46’ Mert 8)
İçerenköy İdman Yurdu: Bekir ? (3’ Murat 7), Furkan 6, Fatih 6 (51’ Regaip 6), Aykut 7, Oğuzhan 7, Emre 7 (49’ Turan 7), Mert 7, Burak 7, Oğuzhan 7, Emre 7, Talha 7
Goller: 54’ Hakan ve 64’ Kadir (Alibey)

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN







Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...