Çarşamba, Aralık 31, 2014

GÜNEŞTEPESPOR’UN DİLEKÇESİ KABUL EDİLMEDİ


İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Güneştepespor’un, Küçükçekmecespor ile oynayacağı maçın ertelemesine yönelik talebi kabul görmedi.

Ligde son sırada yer alan ve kümede kalmak için uğraş veren sarı-kırmızılı ekibin, grup lideri Küçükçekmecespor’a konuk olacağı maç öncesinde Güngören ekibinde sınav krizi ortaya çıktı.


5 futbolcusu Sınava girecek
TFF İstanbul İl Başkanlığının sezon öncesi açıkladığı 2014-2015 sezonu 1. Amatör Lig Statüsünde, "Madde 8-Müsabaka Organizasyonu ve Sorumluluk"  bölümündeki 9.fıkrada açıkça belirtilen "Herhangi bir milli takıma 2 ve daha fazla oyuncu veren ve ÖSYM tarafından düzenlenen herhangi bir sınava 4 ve daha fazla katılımı olduğunu belgeleyen takımların erteleme istekleri ayrıca değerlendirilecektir." hükmü gereğince; futbolcularından Abdullah Şimşek, Durmuş Can Özcan, Hasan Can Kuzu, Mükremin Yılbur ve Şah Gökhan Vural’ın 3-4 Ocak 2015 tarihlerinde yapılacak olan 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı açık Öğretim Lisesine Sınavına katılacağından dolayı bugün, İstinye Orhan Saka Amatörler Evine giderek maçın ertelenmesini istedi ancak talepleri kabul edilmedi.

"Ekşioğlu talimatları çiğniyor"
TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun, sezonun sonları olması nedeniyle maçın ertelenmesini kabul etmediğini ve "tüm maçlar aynı saatte başlayacak" dediğini ifade eden Güneştepespor Başkanı Ergün Edepali "ligde kalmak için mücadele ediyoruz, 5 futbolcumuz maça gelemeyecek. Futbolcularımızın Sınav Giriş Belgelerini de yanımızda götürdük ancak Sayın Ekşioğlu en baştan bunu kabul etmeyeceğini söyleyince, bizde kendisinden yazılı bir evrak alarak geri dönmek zorunda kaldık. Sayın Yemen Ekşioğlu maalesef kendilerinin ilan ettiği talimatları yok sayarak suç işliyor" dedi.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR

8 yorum:

Tepeliler dedi ki...

Maaalesef kurallar herkesin keyfine göre işlemeye devam ediyor.
Ortada magdur olan bir camiya var ve tff yapması gereken magdur olanın yanında olması maalesef sayın Ekşioğlu ve ekibi mağdurun yanında olamıyorlar ama bizlerde biliyoruz ki kral ve kralcılar

Tepeliler dedi ki...

TFF Kanadında hep mağdur olan taraf olduk bir günde Güneştepe spor adına olumlu bir adım atın LÜTFEN yeter

Adsız dedi ki...

Açık Ögretim Lisesi Sınavını ÖSYM Değil Meb Düzenlemektedir.

Adsız dedi ki...

Bizler Güneştepeliyiz hakkımızı aramasını biliriz ama işte bize yakışmıyo

Güneştepeli dedi ki...

YETER TFF !

Adsız dedi ki...

YETER TFF !

Adsız dedi ki...

tff nin Güneştepe spora karşı bir tepkisi olduğu acık acık belli
güler yüzyok ama güneştepespor her gecen gun buyuyen bircamiya bu böylebılıne

Tepeliler dedi ki...

Yapılan adeletsizliğin elbet bir gün hesabı sorulur.
Mağdur olan camiya için maclar ertesi gun oynana bılır Güneştepe sporun olacagı bir puan grup daki gidi şatı değiştirecekdi. Bu kulüp sahipsiz deyil bu böyle biline

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.