Pazartesi, Aralık 29, 2014

HELAL OLSUN SİZE


Metin Çırpan ve ekibini ÖzAlibeyköyspor'u son haftalarda aldığı mükemmel skorlar nedeniyle tebrik ediyorum. Çok zorlu grupta ilk yarı 4 puanla ligin dibinde olan bu ekip 16.hafta itibariyle düşme potasının üzerine çıkarak çok büyük başarıya imza atmıştır.


O grupta Feriköy, Küçükköy,Hasköy, Reşitpaşa çok sevdiğim takımlar. Sezon başladığı zaman ben dahil herkes ÖzAlibeyköyspor düşer dedik. Gerçekten  ilk yarı bittiğinde ÖzAlibeyköyspor puan durumuna ve oynanan oyuna bakarak düştü dedik. Ama ÖzAlibeyköyspor öyle bir maçlar çıkardı ki Reşitpaşa, Küçüköy ,Çamlıca, Hasköy galibiyetleri bir anda büyük bir patlamayla düşme potasının bir üstüne çıktılar. Tebrikler ÖzAlibeyköyspor.

Başkan Metin Çırpan bunu nasıl başardınız? Takım aynı, maddi imkanlar aynı, her şey aynı skorlar farklı! Şu anda takım Kaptan Ömer Kumandaveren önderliğinde müthiş top oynuyor. Helal olsun size. Seneye bu ligde sizi görmek istiyoruz.

Ayrıca şu konuya da  değinmek istiyorum. Geçen haftaki köşe yazımda Ahmet Çakar, Erman Toroğlu, Rasim Ozan Kütahya'lı ya göndermelerde bulunmuştum. Tüm herkezin izlediği bu programlar bizleri yanıltıcı bilgilerle dolu olması bizleri etkilendiğinden bahsetmiştim. Yerel Futbol Sitesi Amatör bir site ama Ulasal Kanal'lar kadar takipçisi olan bir site. Gerek yorumlarınızda gerekse telefon aracılı ile bir çok tebrik aldım. Altan Akdil bu yazıyı; takım taraftarı olarak değil spor taraftarı olarak yazdı.Bu yazıda incilttiğim spor taraftarı okuyucularımız var ise özür diliyorum. Bu yorumculardan istediğim herkesin izlediği   saatlerde adil yorumlar yapması ve gördüklerini söylemesi temennisi ile ...


ALTAN AKDİL

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ömer Kumandaveren bu takımın emekçilerindendir defansta da güven veriyor. Böyle devam !

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.