Salı, Aralık 30, 2014

ALTINOVA 'EMEK'LERİNİN KARŞILIĞINI ALDI

İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Giresun Emeksanspor ile Altınovaspor müsabakasından konuk ekip hem 3 puan kazandı, hem de grupta ikinciliğe yükseldi.



Özer Bektaş Ersin Timur Mustafa Alp Usta triosunun yönettiği karşılaşma izleyenlere futbol adına güzellikler ile doluydu.

Konuk ekip 1-0 öne geçtiğinde bu normal olarak görünüyordu. Ancak Yeşil beyazlı ekip bu maçtan puan yada puanlar almak için oldukça hırslı görünüyorlardı. Bu hırslı ve istekli oyunları sonrasında ard arda goller bularak 3-1 öne geçmeyi bildiler. İkinci yarı başladığında ise yeşil sarılı konuk ekip oyuna üstünlüğünü kurmaya başladı. İlk yarıda fazla efor sarf eden Emeksan oyuncuları rakiplerinin etkili oyunu karşısında fazla duramadılar.Kanatlardan gelen ataklar ile bulunan goller sonrasında konuk ekip sahadan 3-4 üstünlükler ayrıldı.



Yeşil beyazlı ekip haftaya deplasmanda İstanbul Artvinspor ile karşılaşacak , bu maçı kazanması durumunda son maçın skoruna gerek kalmadan ligde kalacak.

Burada hem oyunculara hemde hakem triosuna bir şeyler söylemek lazım. Bir takım çıkmak için oynuyor, diğer takım ligde kalmak için oynuyor. Saha içerisinde birbirlerine karşı olan tüm pozisyonlarda dostluk arkadaşlık ön plana çıktı. Fair Play içerisinde oynanan maç sonrasında birbirlerini tebrik ederek sahadan ayrıldılar. Hakem triosu maça etki etmeden ve sadece futbol oynanması için adil ve kararlı bir yönetim gösterdi. Buda maç bitiminde kendini gösterdi.
Hakemler odalarına giderken mağlup olan takım oyuncuları hakemlere doğru koşmaya başladılar. Her gelen oyuncu hakem triosunu tebrik edip teşekkür ettiler.

Giresun Emeksanspor oyuncuları bu nedenle tebrik etmek lazım. Ama önemli teşekkür hakem triosuna etmek gerekiyor, yönetimlerinden ve saha içerisindeki uyum ve davranışlarından dolayı.


Yerel Futbol Sitesi



Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.