Pazartesi, Aralık 29, 2014

GÜNEŞLİSPOR KALECİSİ MEHMET ZORU BAŞARDI!

İstanbul Süper Amatör Ligi  5.grup 17. hafta maçında Güneşlispor, sahasında konuk ettiği Çağlayan Gençlerbirliğispor karşısında uzatma dakikalarında kaleci Mehmet Metin'in golü takımına beraberliği getirdi.1-1



Bağcılar Belediye Mahmutbey stadında Güneşlispor ile Çağlayan Gençlerbirliği takımları karşı karşıya geldi. Müsabakayı  Fahri Var yönetti. Yardımcılığını ise Yasin Aydın ve Hakan Aksu yaptı. Saha komiseri Ömer Çaylı idi.

Güneşli takım, kalecisi Mehmet Metinin Açık lise sınavları olduğu için maça genç kaleci Ömer ile başladı. Müsabakanın 5 dakikasında misafir takım Çağlayan G. Birliği 1-0 öne geçti. Serbest atıştan gelen topa Engin kafa ile vurarak takımını öne geçirdi. 20 dakikada Güneşlinin genç kalecisi Ömer ceza alanı dışında topu elle tuttuğu için hakem Fahri Var serbest vuruş verdi.



Kırmızı Kartlar
35. dakikada  hakemin vermiş olduğu bir faul sonrası Güneşli takımı bu faule çok itiraz etti. Erdal bu itirazlar sırasında sarı kart gördü. İtirazını devam ettirdiği için ikinci sarı kartı da görerek kırmızı kart gördü. İtirazlar devam ettiği esnada yedek kulübesinde bulunan  Anıl’da direkt kırmızı kart gördü. 4. dakika aradan sonra müsabaka yeniden başladı. 68. dakikada Çağlayan Gençlerbirliğinden Can ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. 



Sınavdan geldi, kaleye geçti ve takımının da golünü kaydetti

Güneşlispor'un Açık lise sınavına giren kalecisi Mehmet Metin sınavdan sonra ikinci yarı takımındaki yerini aldı. Güneşli aradığı golü uzatma dakikalarında kaleci Mehmet Metinle buldu. Kazanılan serbest vuruşta kaleci Mehmet Metin kalesini terk ederek rakip ceza alanına geldi. Yapılan ortada karambol oluştu. Topa en son kaleci Mehmet Metin dokunarak takımının beraberlik golünü attı. Müsabaka karşılıklı atılan göllerle 1-1 berabere bitti.



STAT: BağcılarBelediye Mahmutbey 
HAKEMLER: Fahri Var, Yasin Aydın, Hakan Aksu
SAHA KOMİSERİ: Ömer ÇAYLI
GÜNEŞLİ: Ömer, Kudret, Veysi, Oğuzhan, Yunus, Hakan, Tuğrul Can, Samet, Erdal, Çağlar, Sercan
YEDEKLER: Mehmet, Sercan, Kadir, İbrahim, Okan, Soner
ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ: Yasin, Naim, Ömer, Cihan, Olcay, Eyüp, Engin, Tuna, Can, Tezcan, Nusret
YEDEKLER: Mehmet, Anıl, M. Anıl, Tolga, Soner, Soner, Serkan 
       
HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE










  


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...