Pazar, Aralık 28, 2014

KÜÇÜKÇEKMECE HEM RÖVANŞI HEM DE LİDERLİĞİ ALDI

İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grup’ta lider Sultanmuratspor’u 2-1 mağlup eden Küçükçekmecespor liderlik koltuğuna oturdu.



Küçükçekmece ilçesinin köklü iki güzde kulübü olan Küçükçekmecespor ile Sultanmuratspor takımları ligin 16.Haftasında Sefaköy Kartal sahasında karşı karşıya geldiler.



Maça büyük ilgi vardı
Sefaköy Kartal sahası tarihinde en kalabalık taraftar günlerine şahit olurken karşılaşmayı Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, İstanbul İl Hakem kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu ve Yönetim kurulu, Küçükçekmece Amatör kulüpler Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Başkan Vekilli Seyit Bel Genel Koordinatör Recep kelmen, Sefa köy Kartal spor Kulüp Başkanı Yener Dayı, Küçükçekmece spor 2.Başkanı Mahmut Gülgönül,Sultanmuratspor Kulübü Başkan vekili İsa Kıran yaklaşık 1500 civarında taraftar topluluğu izledi.



Müsabakaya her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar yoğu ilgi gösterisi altında başlayan günün önemli maçını Yalçın Taşkınfurat, Osman Şahin ve Menderes Kam üçlüsü yönetti.


37.Dakikada Sultanmuratspor ceza sahası içen ortalan topu çok iyi takip eden Küçükçekmecespor'un savunma oyuncu Veli'nin kafası top Sultanmuratspor ağlarına gitti ve Küçükçekmecespor bu golle 1-0 öne geçti.




Küçükçekmece 10 kişi kaldı

44.Dakikada rakibine tekme atma sonucu Küçükçekmecespor'da Ferzan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Küçükçekmecespor ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan misafir takım Küçükçekmecespor rakip kalede etkili olmaya başladı. 68.Dakikada Mehmet’in golü farkı ikiye çıkarttı. 84.Dakikada Sultanmuratspor takım kaptanı Abdul Muttalip yaklaşık 25 metreden vurduğu top kaleci Murat'ın bakışları arsında ağlara gitti ve skor 2-1 oldu.

Müsabakanın ilerleyen süresinde başka gol olmayınca Küçükçekmecspor ilk maçta 3-0 yenildiği Sultanmuratspor'u ikinci maçta 2-1 mağlup ederek hem rövanşı hem de liderliği aldı.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE













Hiç yorum yok:

Zirvedeki kritik maç Özkanspor'un

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor sahasında takipçisi Kocamustafapaşaspor'u 1-0 yenerek hem 6'da 6...