Çarşamba, Aralık 31, 2014

BEYLİKDÜZÜSPOR'U İLK KUTLAYAN BALIKÇI KENAN OLDU

İstanbul 1.Amatör Lig 2.Grup'ta şampiyonluğu bir adımı kalan süper amatör ligi garantileyen Beylikdüzüspor’u ilk kutlayan yönetim kurulu üyesi Balıkçı Kenan oldu. 




Yeşilvadide ki tesislerinde yönetim kurulu ile futbolcuları ağırlayan Balıkçı Kenan gelen misafirlere balık ziyafeti çektirdi.
İst Beylikdüzüspor grubunda oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlarla grupta zirve yarışında liderlik koltuğuna oturmuştu. Bu başarısını devam ettirerek ligin bitimine kısa bir süre kala Süper amatör kümeye çıkmayı garantiledi. Şampiyonluk olarak geri sayıma başlayan İst.Beylikdüzüspor’un bu başarısını ilk kutlayan aynı zamanda İst Beylikdüzüspor yönetim kurulu üyesi olan Balıkçı Kenan yaptı. Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Yeşil vadi’deki Balıkçı Kenan tesislerinde İst.Beylikdüzüspor yönetim kurulunu ve oyuncuları ağırlayan Balıkçı Kenan misafirlere hizmet ederek bol bol balık yedirtti. 



Şampiyonluğu şimdiden kutladı
Balıkçı Kenan yöneticisi olduğu Beylikdüzüspor’un matematiksel olarak daha şampiyonluğu garantilememiş olmasına rağmen hazırlattığı pankartlarla şampiyonluğu kutladı. Yeşil vadide bulunan tesislerinin girişine iki tane büyük boy pankart asan Balıkçı Kenan’ın bu jesti yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular tarafından takdirle karşılandı.



Balık ziyafeti verdi
Bir sezon boyuncu yapılan mücadelenin sonucunda şampiyonluğu almasına çok az kalan Beylikdüzüspor’u konuk eden Balıkçı Kenan yönetim kuruluna ve oyunculara bol bol balık yedirtti.



Küçüksarı’dan teşekkür
Beylikdüzüspor’un kulüp Başkanı Ömer Küçüksarı Balıkçı Kenan’ın İst. Beylikdüzüspor’a yaptığı bu jestten dolayı yönetim kurulu ve futbolcular adına teşekkür etti. Küçüksarı  “ Kendisi Yıllardır spor’a ve sporcuya büyük katkıda bulunmuştur. Aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz. Alt yapıda geçtiğimiz hafta şampiyon olan genç takımımıza da böyle bir ziyafet vermişti, Şimdi de A Takımı teknik kadromuza ve oyuncularımıza böyle bir ziyafet çektirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

1 yorum:

erkan yıldız dedi ki...

ooooo k.çekmece-beylikdüzü maçını unutmadık.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.