Pazar, Aralık 28, 2014

İSTANBUL KASTAMONU 'YEDİ' BİTİRDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup 17.Hafta karşılaşmasında İstanbul Kastamonuspor, Gümüşsuyuspor’a konuk oldu. Ortaçeşme Sahası’ndaki mücadele İstanbul Kastamonuspor’un 7-3'lük üstünlüğü ile sonuçlandı.




İstanbul Kastamonuspor aldığı bu galibiyetle sıralamada üçüncü sıraya yükselirken, puanını 33’e çıkarmış oldu.


İlk yarıya İstanbul Kastamonuspor başladı. 6.dakikada Gümüşsuyuspor’un soldan kazandığı korner atışında Cemre’nin kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirmiş oldu. İstanbul Kastamonuspor’un 6.dakikada yediği golün ardından Gümüşsuyuspor kalesinde gol aradı ancak bu ataklarda başarılı olamadı. Gümüşsuyuspor skoru korumak adına karşı ataklarla cevap vermesine rağmen başka gol olmayınca ilk yarı Gümüşsuyuspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.


HAMZA KORKUTTU
20.dakika da İstanbul Kastamonuspor’dan Hamza ile Gümüşsuyuspor’un kaptanı Erdinç hava topu mücadelesine girdi. Hamza erken topa yükselince dengesiz bir şekilde yere sırt üstü düştü. Yere düşmesinin ardından bilinç kaybı yaşayan Hamza, İstanbul Kastamonuspor idarecilerince yakında bulunan özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Hamza’nın çarpmaya dayalı geçici bir sorun yaşadığını belirten doktorlar, tedbir amaçlı röntgen çekildiğini şuanda sağlığının gayet iyi olduğunu belirttiler.


İSTANBUL KASTAMONUSPOR İKİNCİ YARI TOPARLANDI!
İkinci yarıya İstanbul Kastamonuspor etkili başladı. Sahanın tamamına yayılan kırmızı-siyahlı oyuncular Gümüşsuyuspor kalesine akın ettiler ve adeta rakibini yarı sahaya hapsettiler. İstanbul Kastamonuspor 63.dakika da Muhammet Çetin ile başlayan atakta Zülküf vurdu üst direkten geri döndü, geri dönen topu Ergin karşıladı Ergin’in vuruşunda Gümüşsuyuspor kalecisi Abdülkadir başarılıydı, Abdülkadir’den seken topu Emre kafa vuruşuyla Gümüşsuyuspor kalesine göndererek şeytanın bacağını kırmış ve skoru dengelemiş oldu.



İstanbul Kastamonuspor Emre ile skoru dengelemesinin üstünden henüz üç dakika geçmişken 66.dakika da Muhammet Balcı’nın mükemmel şutuyla 1-2 öne geçmiş oldu. 68.dakika da tekrar sahnede Muhammet Balcı vardı ve aradaki farkı ikiye çıkararak skoru 1-3 yapmış oldu. İstanbul Kastamonuspor tüm hatlarıyla Gümüşsuyuspor yarı sahasına yüklenince oyunu bırakmayan Gümüşsuyuspor ani geliştirdiği kontra atak sonucunda Sebahaddin’in ayağından ikinci golü bularak aradaki farkı tekrardan bire indirerek skoru 2-3 yapmış oldu.


BALCI GOLE DOYMADI!
Emre ile skoru dengelen İstanbul Kastamonuspor, Muhammet Balcı ile gole doyamadı. İlk yarı bir türlü şeytanın bacağını kıramayan kırmızı siyahlı ekip 63.dakika dan sonra adeta oyuna yeniden başladı. 77.dakika da Muhammet Balcı tekrardan sahneye çıktı ve aradaki farkı tekrardan ikiye yükselterek skoru 2-4 yaptı. 81.dakika da Ergin’in golüyle skor 2-5 oldu, 85.dakika da tekrardan Muhammet Balcı’nın ayağından skor 2-6 oldu. Pes etmeyen Gümüşsuyuspor Enes’in kendi oluşturduğu pozisyon ile 86.dakika da aradaki farkı üçe düşürerek skoru 3-6 yaptı. 90.dakika da Ergin sahneye çıkarak perdeyi kapatan golü attı ve skoru 3-7 yapmış oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca 90+3 dakika İstanbul Kastamonuspor’un 3-7’lik üstünlüğü ile tamamlandı.


Karşılaşmayı izleyen isimler arasında Cumhurbaşkanlığı Protokol Sorumlusu ve aynı zamanda İstanbul Kastamonuspor'un Disiplin Kurulu Başkanı Ali KÖSE’de vardı.


İSTANBUL KASTAMONUSPOR’DAN BİR VEFA ÖRNEĞİ
İstanbul Kastamonuspor’un kuruluşunda büyük emeği geçen Kas-Der Beykoz Şube Başkanı Rahmetli Mustafa Çöpoğlu bu karşılaşmada da unutulmadı. Sahaya “MUSTAFA ÇÖPOĞLU’NU RAHMETLE ANIYORUZ” pankartını asan kırmızı siyahlı ekip, Mustafa Çöpoğlu’nu unutmayarak bir vefa örneği göstermiş oldu. 


HABER-FOTOĞRAF: ERTUĞRUL AKDUMAN
KAYNAK: www.istanbulkastamonuspor.com


Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ












Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.