Pazartesi, Aralık 29, 2014

MAHMUTBEYSPOR AYAZAĞA ESENSPOR'A TAKILDI

İstanbul 1. Amatör Lig 7.Grup'ta Mahmutbey ile Ayazağa Esen takımları Bağcılar Belediyesi Mahmutbey stadında karşı karşıya geldi.   

 

Karşılaşmayı Barış Esa yönetti. Yardımcılıklarını M.Doğan Kurt ve Hakan Yılmaz yaptı. Saha komiseri ise Ömer Çaylı idi.


Müsabakanın 25.dakikasında  Ayazağa Esen köşe vuruşu kullandı. Ümit ceza alanı içinde vurarak takımını 1-0 öne geçirdi.  
30. dakikada Mahmutbey’ den Cafer ceza alanında düşürülünce hakem Barış Esa penaltı noktasını gösterdi. Ertürk’ün kullandığı penaltı atışı ağlarla buluştu. Penaltı atışı esnasında Ayazağa Esen takımından Hasan Ali rakibine dirsek attığı için kırmızı kart görerek takımının on kişi bıraktı. İlk yarı 1-1 berabere bitti.

63. dakikada ceza sahasına atılan uzun pasa Cafer kafa ile vurdu. Kaleci Ferdi bu topu çıkardı. 75. Dakikada Mahmutbey'in üç kişi ile organize geldiği atakta topu auta attılar. Uzatma dakikalarında yakaladıkları pozisyonları gole çevirselerdi maçı farklı bir şekilde kazanırlardı. Ama yakaladıkları pozisyonları cömertçe harcayınca berabere kalmak zorunda kaldı. 




STAT: Bağcılar Belediye Mahmutbey 
HAKEMLER: Barış Esa, M.Doğan Kurt, Hakan Yılmaz
SAHA KOMİSERİ: Ömer Çaylı
MAHMUTBEY:  Orbay, Emre, Onur, Ertuğrul; Mehmet, Yunus, Mehmet, Anıl, Cafer, Ertürk, Fatih
YEDEKLER: Ömer, Batuhan, Vedat, Azat, Fırat, Hüseyin Can, Enes
AYAZAĞA ESEN: Ferdi, Özgür, Ümit, Erdinç, Hasan Ali, Burak, Semih, Kaan, Abdullah, Kurtuluş, Hasan
YEDEKLER: Beytullah
       
HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE













5 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın Muhabir
Maçı güzel anlatmışşınızda ? Hakemin vermediği 2 penaltı pozisyonunu , kendisine hakaret eden A.Esenli oyuncuları atamayışını,sakatlanan yan hakemin tedavisinin kaç dakika sürdüğünü,herşeye bayrak kaldıran yan hakemleri.Bunları neden yazamadınız.
TELSİZ ve A.ESEN maçları gösterdiki ,MAHMUTBEY SPOR 'un üstü çizilmiş..

Adsız dedi ki...

Mahmutbey Spor bu ligin tesisleri , yönetimi ve takım yapısı ile en iyi kulüplerinden biri. ancak ne hikmetse ligin son iki haftasında resmen doğrandı.Aldığımız duyumlara göre Başkan Vural SARP ve yönetim ,yeter artık diyerek ,lig bitiminde olağanüstü kongreye gitmeyi düşünüyorlarmış.
Böyle değerli bir başkan ve yönetimin bırakması gerçekten üzücü.

Adsız dedi ki...

Sayın yorumcular
Yukarıdaki yorumlarınıza aynen katılıyorum Böyle cesaretsiz bir hakem görmedim vermediği penaltılar , verdiğinin yanında on misli penaltı.Cesaretli bir hakem olsaydı A.ESEN takımı bu maçı bitiremezdi.Aldığımız bilgiye göre maçın hakeminin babası , hakem gözlemcisi imiş.(Bu maç için değil) Bu nasıl bir sistem?Bu hakeme kim not verecek.
Başkan ve yönetim bana göre haklı.
Bu haksızlık ve işkenceye dayanılmaz.

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR
ZATEN OLACAĞI BELLİYDİ. GÜNDÜZ 1 SAAT GEÇ BAŞLAYAN MAÇ OYUNCU VE YAN HAKEMİN GARİP SAKATLIĞI NEDENİYLE GECE BİTTİ.ZATEN BU YAN HAKEMİN ,HAKEMLİĞİNDEN ŞÜPHELİYİM.BU KADAR YANLIŞ BAYRAK OLAMAZ.HERŞEYE BAYRAK KALDIRDI.

Adsız dedi ki...

İlk yorumu yapan arkadaş Ayazağa Esenspor oyuncuları hakkında yersiz bir çamur atma girişiminde bulunmuştur. Bu takımın kaptanı olarak hiçbir rakip oyuncuya hakaret etmediğimizi garanti ederim. Maçtan sonra ise takımın kaptanı olan bana ağza alınmayacak küfürleri eden taraftarınızıda hocalarınız kovaladı biz 70 dakika 10 kişiyle direndik ve 1 puanı aldık ilk yarı +4 ikinci yarı ise +6 dakika uzatma oynanmıştır. Sadece yorum yapabilmek için lütfen yorum yapmayın
Ayazağa Esenspor Takım Kaptanı
Mehmet Ümit Aktürk

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...