Pazartesi, Aralık 29, 2014

NAMIK SEVİK'TE KAZANAN YOK OLAY VAR...



İstanbul 1.Amatör Lig 10.grup mücadelesinde Fatih ilçesi temsilcileri Şehreminispor ile Yedikulespor takımları Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Oldukça gergin geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.



Karşılaşmanın ilk yarısını Şehreminispor, Gufran'ın ortasında Bahadır'ın kafa golü ile 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya daha iyi başlayan Yedikulespor 57.dakikada Abdulrauf'un sert vuruşuyla skora dengeyi getirdi 1-1.



Yedikule direğe takıldı

Mücadelenin 65.dakikasında Ziyad'ın frikik vuruşu üst direkten oyun alanına döndü. Galibiyet için tüm hatlarıyla yüklenen Yedikulespor, Erdem'in sert vuruşunda kaleci Tuncay'a takıldı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında rakibiyle tartışan Yedikulespor kalecisi Erdem Kaya mücadelenin hakemi Murat Yaroğlu tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Üç oyuncu değişikliği yapan Yedikulespor'da kaleye orta saha oyuncusu Erdem geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadele 1-1'lik skorla tamamlandı.


Maç bitti ortalık karıştı

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle beraber saha içi karıştı. Düşme potasında bulunan Şehreminispor ile zirve yarışındaki Yedikulespor'un mutlak galip gelmeleri gereken mücadelenin sonrasında her iki ekip oyuncuları arasındaki kavgayı çevik kuvvet ekipleri araya girerek önledi. Üst sıradaki Şafakspor ile alt sıralardaki K.K.Mevlana'nın puan kaybettikleri haftada her iki ekipte büyük bir avantaj kaçırdı.  

















HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK & ERDEM SAĞOLAN

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Maç 3-0 hükmen şehreminiye verilmelidir.Bu sezon bu tür olaylarda haksızlığa uğrayan takıma maçı hükmen veren federasyon bakalım bu maç için ne yapacak.Şehreminili oyuncular soyunma odasında saatlerce çıkamadı saha içinde dışında bu tür olayları görmek istemiyoruz.

Adsız dedi ki...

Bu grupta her hafta aynı senaryolar oluyor özellikle alibeyköy ve namık sevik stadında oynanan tüm maçlarda seyirciler oyuncular deplasman oyuncularına yöneticilerine yapmadıkları tehditi etmedikleri küfürü bırakmıyorlar federasyonun son haftalarda bu stadlardaki önlemleri arttırması gerekmektedir.

Unknown dedi ki...

Nedense en cok olaylar sehreminispor maclarinda cikiyor

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...