Pazartesi, Aralık 29, 2014

ALİBEYKÖYSPOR A.Ş U17' DE GALİBİYETLE BİTİRDİ

İstanbul 17 liginde Alibeyköyspor A.Ş, Göktürk Sarayspor ile Alibeyköy stadında karşılaştı. İki takım hocası da genelde U16 oyuncularına şans verdiği karşılaşma Alibeyköyspor A.Ş 'nin 2-1'lik galibiyeti ile tamamlandı.




Karşılaşmanın 19.dakikasında Göktürk Sarayspor M.Buğra Akdeniz ile penaltı vuruşundan faydalanamadı. İlk yarı 0-0 bitti.

İkinci yarıya  Alibeyköyspor A.Ş golle ile başladı. Muhammet Yıldız'ın ortasına çok iyi yükselen Oğuz Kaan Taşçı takımını 1-0 öne geçirdi.

75.dakikada ilk yarı penaltı vuruşundan faydalanamayan Göktürk Saray'lı M.Buğra Akdeniz takımının beraberlik golünü sol kanattan getirdiği topa çok düzgün vurarak ulaştı 1-1.

Karşılaşmanın son dakikasında  oluşan karambolde Muhammet Yıldız kendini yerde buldu hakem Onur Sencer Akıncı penaltı vuruşuna hükmetti. Topun başına geçen Oğuz Kaan Taşçı kendinin ve takımın ikinci golünü penaltıdan atınca maç skoru  2-1 Alibeyköyspor A.Ş lehine bitti.

6.Grupta Kocasinan Site 35 puanla şampiyon olurken Alibeyköyspor A.Ş, 27 puanla ikinci sırada ligi bitirdi. Hürriyet gücü son hafta aldığı yenilgi ile ligi 25 puanla ligi  3 sırada bitirdi. Göktürk Saray 24 puanla 4. sırada kaldı.

Maç ile ilgi diğer resimlere Facebook'dan Serkan Yıldız Futbol Fotoğrafları Galerisi'nden ulaşabilirsiniz.

HABER: SERKAN YILDIZ






Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.