Salı, Aralık 30, 2014

CFS BAĞCILAR'A ALTINYILDIZ ÇELMESİ

İstanbul 1. Amatör Lig  11.Grup'ta şampiyonluk adaylarından CFS Bağcılar ile Altınyıldız takımları  Bağcılar Belediyesi Mahmutbey stadında karşı karşıya geldi. 1-1 sona eren mücadelede puanlar paylaşıldı. CFS Süper Amatör Lig için artık Davutpaşa'yı deplasmanda yenmek zorunda.




Karşılaşmayı Yusuf Ziya Özyurt yönetti. Yardımcılıklarını M.Doğan Kurt ve Hakan Yılmaz yaptı. Müsabakanın saha komiseri ise Ömer Çaylı idi.





Baş sağlığı dilediler
Müsabakanın başlamadan önce CFS'li futbolcular Altınyıldız yedek kulübesine giderek geçtiğimiz günlerde vefat eden Altınyıldız’ ın hocası İlker Dirim için başsağlığı dilediler.

CFS Bağcılar 18 kişilik kadrosunda 1 tane 1993 doğumlu diğerleri ise 1995 doğumlu 5 tane, 1996 doğumlu 4 tane, 1997 doğumlu 3 tane, 1998 4 tane 1999 doğumlu 1 tane oyunculardan kurulu genç bir kadro ile mücadele eden Cfs Bağcılar müsabakanın 42. dakikasında sağ taraftan kullanılan serbest vuruşuna yükselerek vuran Sabri topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti.




İkinci yarı ilginç bir gol ile başladı. 50. dakikada CFS'den Sabri defanstan topu uzaklaştırmak için vurdu. Vurduğu top Altınyıldız takımından Mustafa’nın kafasına çarparak gol oldu. Altınyıldız takımı bu golle beraberliği yakaladı. Kafasına top çarpan Mustafa bir müddet tedavi gördü. 66. Dakikada CFS'nin sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde Fırat topa dokunarak ağlarla buluşturdu. Ama Hakem bu golü ofsayt gerekçesi ile geçersiz saydı. 85.dakikada Altınyıldız üst üste kullandığı 2 köşe vuruşundan yararlanamadı. 87. Dakikada CFS'den Berk’ in mükemmel vurduğu topu kaleci Sinan çıkardı. Müsabaka 1-1 berabere bitti.




  


STAT: Bağcılar Belediye Mahmutbey 
HAKEMLER: Yusuf Ziya Özyurt, M.Doğan Kurt, Hakan Yılmaz
SAHA KOMİSERİ: Ömer ÇAYLI
CFS BAĞCILAR: Yasin, İsmail, Ramazan, Sabri, Murat, Berhudan, Berk, İlker, Ömer, Tugay, Fugay 
YEDEKLER: Geylani, Utku, İlker, Cavit, Tugay, Samet, Hüseyin
ALTINYILDIZ: Sinan, Zafer, Enes, Abdulkadir, Erhan, Hakkı, Mehmet, Asaf, Uğur, Mustafa, Erhan
YEDEKLER: Mustafa, Emre, Emin Ümit, Murat

HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE












Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.