Pazartesi, Aralık 29, 2014

UĞUR ARDA’YA KARASU TALİP OLDU


Bölgesel Amatör Lig 11.Grup Lideri Çengelköyspor’dan ayrılan golcü oyuncu Uğur Arda’ya, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Sakarya’nın BAL ekiplerinden Karasuspor’un talip olduğu öğrenildi.

Yerel Futbol Sitesine konuşan tecrübeli golcü, "Çengelköyspor ile yollarımızı ayırdıktan sonra bazı teklifler geldi. Benim önceliğim geçtiğimiz yıl formasını giydiğim ve çok güzel günlerimin geçtiği Karasuspor olacak. Çok sevdiğim bir camia. Başkanımız Yılmaz Ekşi ile konuştuk. 'Seni aramızda görmek istiyoruz' dedi, ben de Karasu taraftarı özledim" diyerek sarı-kırmızılı camiaya yeşil ışık yaktı.

Uğur Arda kimdir?
Futbola Sarıyer Belediyesi'nde başlayan 1984 doğumlu futbolcu İstanbulspor A.Ş.'den sonra 2013 yılında Tekirdağspor ile profesyonelliğe imza attı. Ardından Sultanbeyli Belediyespor'dan sonra yeniden Sarıyer Belediyesi, Esenler Kentyıldızspor'da birer sezonun ardından Sarıyerspor'da yeniden profesyonel oldu. 2008 yılında Araklıspor'a transfer olduktan sonra 2009 yılında Yıldırım Bosnaspor'a tranfser oldu. 2010 yılında Alibeyköyspor'da forma giydikten sonra Araklıspor ile sözleşmesini fesih etti ve Küçükçekmecespor ile amatör lige döndü. Sırasıyla Kozlu Belediyespor, Zonguldak Kömür, Dersimspor ve 2 aylık süren Bayrampaşa Tunaspor macerasının ardından geçtiğimiz sezonu BAL ekiplerinden Karasuspor ile sezonu tamamladı. Tecrübeli futbolcunun kariyerinde 3.Lig'de 68 maçta 6 golü, 2.Lig'de 10 maçta 2 golü ve Bölgesel Amatör Lig'de 57 maçta 40 golü bulunuyor.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...