Pazartesi, Aralık 29, 2014

ALBAYRAKSPOR U17'LERDE ŞAMPİYON

İstanbul U17 ligi 19.Grup'ta şampiyonluğun en büyük adaylarından Albayrakspor, kendi sahasında misafir ettiği Özgenspor'u 4-1 yenerek ligin son maçında şampiyonluğunu ilan etti.



Maçın önemini çok iyi bilen Naki Yıldız'ın öğrencileri konuk ettiği Özgenspor karşısında ilk yarıda golcü oyuncusu Mansur Boz'un attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

İkinci yarıyada hızlı başlıyan Albayrakspor Enbiya'nın attığı golle skoru 3-0 yaptı. Artık şampiyonluğu çok yakın olan Gaziosmanpaşa temsilcisi Albayrakspor'da Mansur Boz kendisinin üç takımının dördüncü golünü kaydetti 4-0. Maçın son dakikalarına doğru konuk ekip Özgenspor bir gol atarak maçın sonucunu belirledi 4-1. Bu sonuçla Albayrakspor U17 ligi 19.gurupta şampiyonluğunu ilan etti. Maçın yıldız ismi takımına şampiyonluk maçında üç gol atarak hat-trick yaparak yıldızlaşan oyuncu Mansur Boz oldu.

Maç sonu bir açıklama yapan antrenör Naki Yıldız "Şampiyon olan takımımı tebrik ederek kutlarım, İstanbul elemelerinde Gaziosmanpaşa ilçemizi ve Albayrakspor kulübünü en iyi şekilde temsil edeceğiz " dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ALİ RIZA SUBAŞI






Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.