Çarşamba, Aralık 31, 2014

NİŞANTAŞI UZATMALARDA YIKILDI



İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grupta en yakın rakibi Gürpınarspor'un 6 puan önünde zirvede yer alan Yeşilköyspor, 17.Haftada bir başka zirve mücadelesi veren 34 puanlı Nişantaşı FK ile Bakırköy Belediye Stadında karşılaştı. Son dakikaları heyecan fırtınası içinde geçen maçta puanlar paylaşıldı.




Sertaç Şaroğlu, Halil Onur Gürel, Hakan Demirdöken hakem triosunun

Müsabakanın hemen başında Yeşilköyspor savunması ofsayt düşüncesiyle duraklarken, geriden çıkan Kenan kaleci ile karşı karşıya kaldığında vuruşunda topu ağlara gönderdi ve Nişantaşı FK'yı 1-0 öne geçirdi.  Rakibin etkin olduğu alanı genişletmesiyle kaleden uzak kalan ev sahibi ekip, ilk 45 dakikada pozisyon üretmekte zorlandı.  İlk yarı konuk ekip Nişantaşı FK'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.


Maçın ikinci yarısında iki takım da organize olmakta zorlanınca fazla pozisyon olmadı. Hakem Sertaç Şaroğlu maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 6 dakika ilave ettiği dakikaların sonunda ev sahibi Yeşilköy penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Birkan meşin yuvarlağı filere yollayarak takımına beraberliği getirdi.1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadele
1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Son dakikada Sertaç Şaroğlu'nun verdiği penaltı sonrasında Yeşilköy karşısında 3 puanı kaçıran Nişantaşı FK'de taraftarların hakeme yönelik tepkileri de oldu. Bu tepkiler sonunda tribünlerden sahaya kaldırım taşı atıldı.







HABER-FOTOĞRAF: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...