Pazartesi, Aralık 22, 2014

ÇUBUKLU ZORLANSA DA GALİP GELMEYİ BİLDİ


İstanbul U17 ligi 30.Grupta şampiyonluğunu haftalar önce garantileyen Çubukluspor, Sarıgazispor karşısında yenik düşmesine rağmen ikinci yarı maçı çevirerek 4-2 kazanmasını bildi.

Şampiyon Çubukluspor'un sahaya Sarıgazispor futbolcularının alkışları arasında çıkması ve toplu resim çekilmesi sahalarda görmek istediğimiz güzel görüntülerdi.

İlk yarıyı Sarıgazispor önde kapattı
Alemdağ Stadında oynanan ve Mustafa Cem Büyük, Ahmet Keçeli, Gökhan Dereli hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Sarıgazispor 6.dakikada serbest vuruştan Batuhan'ın attığı mükemmel golle 1-0 öne geçti. Büyük çekişme içinde devam eden maçta iki takımda net fırsatlar yakalayıp değerlendiremediler. Sarıgazispor 32.dakikada golcüsü Batuhan'ın ceza sahası dışından attığı şık golle 2-0 öne geçti. 35.dakikada konuk takım Çubukluspor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Cengizhan topu filelere yollayarak farkı bire indirdi. İlk yarı Sarıgazispor'un 2-1 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıda Çubukluspor üstündü
İkinci yarı müthiş tempo içinde başladı, Sarıgazispor farkı açmak Çubukluspor da beraberliği yakalamak için pozisyon üretmeye başladılar. 63.dakikada lider Çubukluspor serbest atış kazandı, topun başına geçen Mertcan mükemmel bir vuruşla topu Sarıgazispor filelerine yollayarak maça denge getirdi 2-2. Beraberlik golünden sonra Sarıgazispor skoru korumayı düşünüp geriye yaslanınca Çubukluspor ataklarla galibiyet golü aramaya başladı. 72.dakikada kazandığı penaltıyı Cengizhan ile gole çeviren Beykoz temsilcisi 3-2 öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında Batuhan ile bir gol daha bulan Çubukluspor mücadeleyi 4-2 kazanarak 3 puanla evine döndü.

Sarıgazispor'dan Hakeme tepki
Maç sonunda Sarıgazispor Başkanı Serdar Turhan, verilen penaltıların haksız olduğunu belirterek tepkisini dile getirdi. Turhan "Şampiyon Çubukluspor'u galibiyetinden dolayı kutlarız, ama hakemin verdiği penaltı kararı ağır oldu. 4-2 yenilmiş olmamıza rağmen oynadığımız futbol ile ilerisi için umut vaat eden futbolcularımı kutluyorum" dedi.

HABER: MURAT NAZİK
http://www.sehriistanbul.com.tr








1 yorum:

Adsız dedi ki...

Abartmaya gerek yok hiçte gelecek vaad eden bir oyun oynamadılar ayrıca penaltılar kesinlikle doğru karardı. Sarıgazi'nin alacağı çok yol var daha. Çubuklu'yuda tebrik ederim.

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.